Η Low Grain τροφή είναι μια ολιστική τροφή αντιμετωπίζει τον οργανισμό ένός κατοικίδιου ζώου συνολικά ως έναν οργανισμό, του οποίου όλα τα μέρη πρέπει να βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους, για να επιτευχθεί η καλύτερη σωματική υγεία, η ζωτικότητα και η βιωσιμότητα του κατοικιδίου.

Οι ολιστικές τροφές είναι είτε Grain Free, δηλαδή δεν περιέχουν σιτηρά, είτε Low Grain. Οι Grain Free τροφές έχουν πολύ μεγάλη περιεκτικότητα κρέατος, τα δε σιτηρά αντικαθιστούνται από πατάτα ή από άλλα συστατικά, πιο κοντινά στη φυσική διατροφή του ζώου. Οι Low Grain περιέχουν μεν σιτηρά αλλά σε περιορισμένες ποσότητες. Και στις δύο περιπτώσεις, οι βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά και οι φυτικές ίνες προέρχονται από φρούτα και λαχανικά που περιέχονται στη τροφή.

Βλέπετε 1–12 από 16 αποτελέσματα

TROPICAT PREMIUM KITTEN 0.4kg-10kg

6.9074.90
Πλήρης τροφή για γατάκια μέχρι 12 μήνων. Η ανάπτυξη είναι ένα πολύ σημαντικό στάδιο στη ζωή της γάτας , όταν αναπτύσσεται το ανοσοποιητικό σύστημα και η ικανότητα πέψης. Είναι μια περίοδος ανάπτυξης του σκελετού και ανοργανοποίησης και στη συνέχεια ανάπτυξη μυϊκής μάζας. Σε συσκευασίες των: 400 g, 2 kg, 10 kg.

N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Light Medium & Maxi 2.5kg-12kg

27.9079.90
Κοτόπουλο, όλυρα, βρώμη και ρόδι.  Η N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Light Medium & Maxi είναι μια πλήρης Μαλακή τροφή για ενήλικους σκύλους Μεσαίων-Μεγάλων Φυλών. Η περιεκτικότητα κοτόπουλου σε τροφές σκυλιών παρέχει το κατοικίδιο σας άφθονη πρωτεΐνη, ενώ οι φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες από το ρόδι είναι εξαιρετικές για το ανοσοποιητικό σύστημα. Χωρίς τεχνητά συντηρητικά και κόκκουςχαμηλής περιεκτικότητας σε Δημητριακά θέτει πρώτη την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας. Σε συσκευασίες των: 12 kg.

N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Light Mini 800gr-2.5kg

9.9027.90
Κοτόπουλο, όλυρα, βρώμη και ρόδι.  Η N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Light Mini & Medium είναι μια πλήρης Μαλακή τροφή για ενήλικους σκύλους Μικρών - Μεσαίων Φυλών. Η περιεκτικότητα κοτόπουλου σε τροφές σκυλιών παρέχει το κατοικίδιο σας άφθονη πρωτεΐνη, ενώ οι φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες από το ρόδι είναι εξαιρετικές για το ανοσοποιητικό σύστημα. Χωρίς τεχνητά συντηρητικά και κόκκουςχαμηλής περιεκτικότητας σε Δημητριακά θέτει πρώτη την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας. Σε συσκευασίες των: 800 gr, 2.5 kg.

N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Senior Medium & Maxi 2.5kg – 12kg

27.9079.90
Κοτόπουλο, όλυρα, βρώμη και ρόδι.  Η  N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Senior Medium & Maxi είναι μια πλήρης τροφή για υπερήλικους σκύλους. Η περιεκτικότητα κοτόπουλου σε τροφές σκυλιών παρέχει το κατοικίδιο σας άφθονη πρωτεΐνη, ενώ οι φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες από το ρόδι είναι εξαιρετικές για το ανοσοποιητικό σύστημα. Χωρίς τεχνητά συντηρητικά και κόκκουςχαμηλής περιεκτικότητας σε Δημητριακά θέτει πρώτη την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας. Σε συσκευασίες των: 12 kg.

N&D Ancestral Grain Chicken Senior Mini & Medium 800gr-2.5kg

9.9027.90
Κοτόπουλο, όλυρα, βρώμη και ρόδι. Η N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Senior Mini & Medium είναι μια πλήρης τροφή για υπερήλικους σκύλους. Η περιεκτικότητα κοτόπουλου σε τροφές σκυλιών παρέχει το κατοικίδιο σας άφθονη πρωτεΐνη, ενώ οι φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες από το ρόδι είναι εξαιρετικές για το ανοσοποιητικό σύστημα. Χωρίς τεχνητά συντηρητικά και κόκκουςχαμηλής περιεκτικότητας σε Δημητριακά θέτει πρώτη την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας. Σε συσκευασίες των: 800 gr, 2.5 kg.

N&D Ancestral Grain Lamb & Blueberry Adult Medium & Maxi 2.5kg-12kg

27.9079.90
Αρνί, όλυρα, βρώμη και μύρτιλο.  Η N&D Ancestral Grain Lamb & Blueberry Adult Medium είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους. Με πάνω από 90% πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης υψηλής βιολογικής αξίας και μερικά προγονικά δημητριακά, όλυρα και βρώμη. Σε συσκευασίες των: 2.5 kg, 12 kg.

N&D Ancestral Grain Lamb & Blueberry Adult Mini 800gr-2.5kg

13.9027.90
Αρνί, όλυρα, βρώμη και μύρτιλο. Η N&D Ancestral Grain Lamb & Blueberry Adult Mini είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους, μικρόσωμων φυλών. Με πάνω από 90% πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης υψηλής βιολογικής αξίας και μερικά προγονικά δημητριακά, όλυρα και βρώμη. Σε συσκευασίες των: 800 gr, 2.5 kg.

N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Adult Mini 800gr-2.5kg

13.9025.90
Κοτόπουλο, όλυρα, βρώμη και ρόδι.  Η N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Adult Mini είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους, μικρόσωμων φυλών. Η περιεκτικότητα κοτόπουλου σε τροφές σκυλιών παρέχει το κατοικίδιο σας άφθονη πρωτεΐνη, ενώ οι φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες από το ρόδιο είναι εξαιρετικές για το ανοσοποιητικό σύστημα. Χωρίς τεχνητά συντηρητικά και κόκκουςχαμηλής περιεκτικότητας σε Δημητριακά θέτει πρώτη την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας. Σε συσκευασίες των: 800 gr, 2.5 kg.

N&D Ancestral Grain Lamb & Blueberry Puppy Medium & Maxi 2.5kg-12kg

27.9082.90
Αρνί, όλυρα, βρώμη και μύρτιλο.  Η N&D Ancestral Grain Lamb & Blueberry Puppy Medium & Maxi είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή για κουτάβια και θηλυκούς σκύλους σε κύηση ή γαλουχία, μεσαίων και μεγάλων φυλών. Η περιεκτικότητα κοτόπουλου σε τροφές σκυλιών παρέχει το κατοικίδιο σας άφθονη πρωτεΐνη, ενώ οι φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες από το ρόδιο είναι εξαιρετικές για το ανοσοποιητικό σύστημα. Χωρίς τεχνητά συντηρητικά και κόκκουςχαμηλής περιεκτικότητας σε Δημητριακά θέτει πρώτη την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας. Σε συσκευασίες των: 2.5 kg, 12 kg.

N&D Ancestral Grain Lamb & Blueberry Puppy Mini 800gr-2.5kg

13.9027.90
Αρνί, όλυρα, βρώμη και μύρτιλο. Η N&D Ancestral Grain Lamb & Blueberry Puppy Mini είναι μια πλήρης τροφή για μικρόσωμων μεγέθους φυλών κουτάβια  και θηλυκές σκύλες σε κύηση ή γαλουχία. .Με πάνω από 90% πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης υψηλής βιολογικής αξίας και μερικά προγονικά δημητριακά, όλυρα και βρώμη. Σε συσκευασίες των: 800 gr, 2.5 kg.

N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Puppy Mini 800gr-2.5kg

13.9027.90
Kοτόπουλο, όλυρα, βρώμη και ρόδι.  Η N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Puppy Mini είναι μια πλήρης τροφή για μικρόσωμων μεγέθους φυλών κουτάβια  και θηλυκές σκύλες σε κύηση ή γαλουχία.Με πάνω από 90% πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης υψηλής βιολογικής αξίας και μερικά προγονικά δημητριακά, όλυρα και βρώμη. Σε συσκευασίες των: 800 gr, 2.5 kg.

 N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Baby Starter 800gr

14.90
Kοτόπουλο, όλυρα, βρώμη και ρόδι. Η  N&D Ancestral Grain Chicken & Pomegranate Starter Puppy είναι μια πλήρης τροφή για κουτάβια κατά τον απογαλακτισμό έως και δύο μηνών. Με πάνω από 90% πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης υψηλής βιολογικής αξίας και μερικά προγονικά δημητριακά, όλυρα και βρώμη. Σε συσκευασίες των: 800 gr