Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 1 – 8 εργάσιμων ημερών (από την επεξεργασία της παραγγελίας) με την ΕΛΤΑ Courier ή Comvos Express ή Courier Center ανάλογα με την επιλογή και τον όγκο του προϊόντος και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 – 20:00, εκτός και αν έχετε ειδοποιηθεί για κάποια μεταβολή, αλλαγή ή έλλειψη του προϊόντος που παραγγείλατε, οπότε και θα σας ειδοποιήσουμε για την ακριβή ημερομηνία αποστολής.

Πάντα ενημερώνεστε με e-mail για τον αριθμό αποστολής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε  εδώ (ΕΛΤΑ Courier) , εδώ (Comvos Express) και εδώ (Courier Center) ανά πάσα στιγμή την παραγγελία σας.

Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. (24%).

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά :

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν στην πόρτα του πελάτη για παραγγελίες άνω των 50€  και μέχρι 2 κιλά βάρος !! **

Μεταφορικά :

Σε όλη την Ελλάδα :

Για παραγγελίες κάτω των 50€ υπάρχει επιπλέον χρέωση από 4€. ** 

Σε Νησιώτικες περιοχές :

Για παραγγελίες κάτω των 50€ υπάρχει επιπλέον χρέωση από 5€. **

** Σημαντική σημείωση: Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους (όπως ενυδρεία, σπιτάκια σκύλου-γάτας, τροφές, άμμοι γάτας, κλουβιά πουλιών κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες άνω των προαναφερθέντων ποσών και βάρους δέματος έως 2 κιλά.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Εάν η παραγγελία σας υπερβαίνει αυτό το βάρος, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας τηλεφωνικά ή με e-mail για να καθορίσουμε τον κόστος αποστολής.

Η χρέωση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2.50€.

Παραλαβή από το κατάστημά

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Δευτέρα έως Σάββατο 09:30 έως 20:30.

Η διεύθυνσή μας είναι Καλλιπόλεως 7-9, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης ΤΚ 57200.

Γενικοί όροι αποστολών

Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα χωρίς χρέωση, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης παραλαβής, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα.

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσης τους, καθορίζεται μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη.

Το Pethousemarket αναζητά πάντα τον καλύτερο τρόπο για μείωση των μεταφορικών σε βαριές αποστολές.

Σε περίπτωση αποστολής σε Δυσπρόσιτη Περιοχή υπάρχει έξτρα χρέωση 2,00€ ανεξαρτήτως ποσού.

Η παραλαβή των προϊόντων που αποστέλλονται σε δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται από το πλησιέστερο ή το κεντρικό κατάστημα της περιοχής σας.

Για το ακριβές κόστος αποστολής καλέστε στο 6946669088.