Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός 3-7 εργάσιμων ημερών (από την επεξεργασία της παραγγελίας) με την ΕΛΤΑ Courier, είτε με Comvos Express ή με άλλη Μεταφορική εταιρία ανάλογα τον όγκο του προϊόντος και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 – 17:00, εκτός και αν έχετε ειδοποιηθεί για κάποια μεταβολή, αλλαγή ή έλλειψη του προϊόντος που παραγγείλατε, οπότε και θα σας ειδοποιήσουμε για την ακριβή ημερομηνία αποστολής.

Πάντα ενημερώνεστε με email για τον αριθμό αποστολής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε  εδώ (ΕΛΤΑ Courier) και εδώ (Comvos Express) ανά πάσα στιγμή την παραγγελία σας.

Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. (24%).

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για :

Νομός Θεσσαλονίκης :

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν στην πόρτα του πελάτη για παραγγελίες άνω των 30€  και μέχρι 3 κιλά βάρος !! **

Υπόλοιπες Χερσαίες & Νησιώτικες περιοχές :

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν στην πόρτα του πελάτη για παραγγελίες άνω των 50€ και μέχρι 3 κιλά βάρος !! **

Μεταφορικά για :

Νομός Θεσσαλονίκης :

Για παραγγελίες κάτω των 30€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 3€. ** 

Για τις υπόλοιπες Χερσαίες & Νησιώτικες περιοχές :

Για παραγγελίες κάτω των 50€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€. **

** Σημαντική σημείωση: Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους (όπως ενυδρεία, σπιτάκια σκύλου-γάτας, τροφές, άμμοι γάτας, κλουβιά πουλιών κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες άνω των προαναφερθέντων ποσών και βάρους δέματος έως 3 κιλά.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει αυτό το βάρος, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας τηλεφωνικά ή με email για να καθορίσουμε τον κόστος αποστολής.

Παραλαβή από το Petousemarket

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 13:00. Η διεύθυνσή μας είναι Καλλιπόλεως 7-9, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης ΤΚ 57200.

Γενικοί όροι αποστολών

Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα χωρίς χρέωση, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης παραλαβής, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα.

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσης τους, καθορίζεται μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη. Το Pethousemarket αναζητά πάντα τον καλύτερο τρόπο για μείωση των μεταφορικών σε βαριές αποστολές.

Σε περίπτωση αποστολής σε Δυσπρόσιτη Περιοχή υπάρχει έξτρα χρέωση 3,00€ ανεξαρτήτως ποσού. Η παραλαβή των προϊόντων που αποστέλλονται σε δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται από το πλησιέστερο ή το κεντρικό κατάστημα της περιοχής σας.

Για το ακριβές κόστος αποστολής καλέστε στο 6946669088.