Τι είναι η  Grain Free δίαιτα;

Μια δίαιτα χωρίς γλουτένη Grain Free (GFD) είναι μια δίαιτα που αποκλείει αυστηρά γλουτένη , η οποία είναι ένα μίγμα πρωτεϊνών που βρέθηκαν σε σιτάρι (και όλων των ειδών και τα υβρίδιά τους, όπως γράφονται , σιτηρό, και τριτικάλε ), καθώς και το κριθάρι, σίκαλη, και βρώμη.  Η συμπερίληψη της βρώμης σε δίαιτα χωρίς γλουτένη παραμένει αμφιλεγόμενη και μπορεί να εξαρτάται από την ποικιλία βρώμης και τη συχνή διασταυρούμενη μόλυνση με άλλα δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

Η δίαιτα χωρίς γλουτένη (Grain Free) περιλαμβάνει φυσικά τρόφιμα χωρίς γλουτένη, όπως το κρέας, τα ψάρια, τα θαλασσινά , τα αυγά, το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα , ξηροί καρποί , όσπρια , φρούτα, λαχανικά, πατάτες , ψευδοδημητριακό (ιδίως αμάραντος , το φαγόπυρο , Chia σπόροι, quinoa), μόνο ορισμένα σιτηρά δημητριακών ( καλαμπόκι , ρύζι, σόργος ), μικρά δημητριακά (συμπεριλαμβανομένου του fonio , δάκρυα του Job , κεχρί , ορισμένα άλλα φυτικά προϊόντα ( μαραντία , mesquite αλεύρι, σάγο, ταπιόκα) και προϊόντα που παρασκευάζονται από αυτές τις τροφές.

Βλέπετε 1–12 από 59 αποτελέσματα

Happy Dog Mini Baby & Junior / Gluten Free 1kg-8kg

8.9039.90
Η καλύτερη βάση για υγιή ανάπτυξη με μόνο 29% πρωτεΐνες ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες μικρόσωμων κουταβιών έως 10 κιλά σωματικού βάρους κατά την ηλικία των 1 - 12 μηνών. Υγιή ανάπτυξη. Μικρόσωμα κουτάβια έως 10 κιλά. 1 - 12 μηνών

Happy Dog Supreme Africa Grainfree 1kg-12.5kg

9.9072.90
Η Super Premium ξηρά τροφή περιέχει κρέας στρουθοκαμήλου, ένα συστατικό που γίνεται όλο και πιο σημαντικό για τη διατροφή των απαιτητικών σκυλιών.
Η αφρικανική στρουθοκάμηλος είναι μια ιδιαίτερα σπάνια πηγή πρωτεΐνης και για το λόγο αυτό χαρακτηρίζεται ως ιδανική για σκυλιά με τροφική δυσανεξία.

Happy Dog Supreme Toscana Grainfree 1kg-12.5kg

8.9055.90
Κατάλληλη Super Premium ξηρά τροφή για ενήλικους σκύλους.
Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Ενδείκνυται και για φυλές μεσαίου μεγέθους, δηλαδή για σκύλους που το βάρος τους μετά την ενηλικίωσή τους κυμαίνεται από 11 μέχρι 25 κιλά, αλλά και για μεγαλόσωμες φυλές με βάρος από 25 κιλά και πάνω. Αποτελεί ιδανική επιλογή για σκύλους που έχουν διαγνωστεί με αλλεργία ή δυσανεξία στη γλουτένη καθώς είναι gluten free.

Happy Dog Supreme Neuseeland Grainfree 1kg-12.5kg

8.9055.90
Κατάλληλη Super Premium ξηρά τροφή για ενήλικους σκύλους.
Ισορροπημένη ξηρά τροφή χωρίς γλουτένη, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους άνω των 11 κιλών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τροφικών δυσανεξιών.

Happy Dog Supreme Greece Grainfree 1kg-12.5kg

8.9049.90
Κατάλληλη Super Premium ξηρά τροφή για ενήλικους σκύλους.
Με Αρνί - Γαρίδες - Καλαμάρι & Ρύζι. Συνιστάται και για σκύλους με ευαίσθητο τρίχωμα και δερματικά προβλήματα.

Happy Dog Supreme Ireland Grainfree 1kg-12.5kg

8.9055.90
Κατάλληλη Super Premium ξηρά τροφή για ενήλικους σκύλους.
Ιδανική τροφή για σκύλους με προβλήματα τριχώματος - δέρματος ή αλλεργίες. Για αυτούς που ψάχνουν κάτι το ιδιαίτερο στη διατροφή του σκύλου. Περιέχει σολωμό και κουνέλι, πατάτες, βρώμη και κριθάρι.

Happy Dog Supreme Karibik Grainfree 1kg-12.5kg

9.9072.90
Κατάλληλη Super Premium ξηρά τροφή για ενήλικους σκύλους.
Με Ρέγγα - Γλώσσα - Μπακαλιάρο - Κίτρινο Μπακαλιάρο. Συνιστάται από τους κτηνιάτρους για ευαίσθητα σκυλιά με τροφική δυσανεξία / αλλεργίες.

Happy Dog Supreme Canada Grainfree 1kg-12.5kg

9.9072.90
Κατάλληλη Super Premium ξηρά τροφή για ενήλικους σκύλους.
Για δραστήρια σκυλιά με ευαισθησίες, η οποία βοηθά κατά τη λειτουργία της πέψης. Απευθύνεται σε σκύλους με ελαφρώς αυξημένες ανάγκες ενέργειας και δεν περιέχει σιτηρά.

Happy Dog Supreme France Grainfree 1kg-12.5kg

9.9072.90
Πλήρης ξηρά τροφή για ενήλικα σκυλιά από 11 κιλά και άνω με κανονικές ενεργειακές ανάγκες.
Η μοναδική και εύπεπτη σύνθεση με πάπια που αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, είναι μια απόλυτη γευστική εμπειρία για σκύλους, ακόμα και με τροφικές δυσανεξίες.
Πολύτιμα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 – ως υποστήριξη για ένα λαμπερό τρίχωμα – ολοκληρώνουν αυτή την αποκλειστική Grain Free συνταγή.

Happy Dog Supreme Piomonte Grainfree 1kg-12.5kg

9.9060.90
Με ιταλικό κάστανο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ! Συνιστάται από κτηνιάτρους σε περιπτώσεις τροφικής δυσανεξίας Συνταγή χωρίς σιτηρά και χωρίς δημητριακά Κροκέτα μικρού μεγέθους ιδανική για σκύλους έως 10kg Μία εξαιρετική ξηρά τροφή που περιέχει Ιταλικό γλυκό κάστανο.

Happy Dog Mini Africa / Grain & Gluten Free 1Kg-4Kg

9.9031.90
Συνιστάται από τους κτηνιάτρους για ευαίσθητους σκύλους έως 10 κιλά με τροφική δυσανεξία / αλλεργίες. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Ενδείκνυται για μικρόσωμες φυλές, δηλαδή για σκύλους που το βάρος τους μετά την ενηλικίωσή τους δεν ξεπερνάει τα 10 κιλά.

Happy Dog Mini Canada / Grain Free 1Kg-4Kg

9.9031.90
Eνήλικα σκυλιά έως 10 κιλά / Grain Free / Gluten Free

Ξηρά Τροφή Σκύλων Μικρόσωμων Φυλών χωρίς Σιτηρά με Σολομό / Πατάτες / Αρνί