Η Vanrobaeys είναι και συνεχίζει να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε να παράγει τροφή για περιστέρια το 1965. Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη που προμηθεύει πολλούς κορυφαίους Βέλγους και διεθνείς δρομείς με εκλεκτή τροφή περιστεριών για τους πρωταθλητές τους.

Το Vanrobaeys είναι πάθος: πάθος για ποιότητα και τελειότητα, όπου όλα πρέπει να είναι όπως πρέπει. Για να επιτευχθεί αυτό, ο ποιοτικός έλεγχος είναι κρίσιμος, καθώς είναι αδύνατο να διατεθεί στην αγορά ζωοτροφών υψηλής ποιότητας εάν οι «πρώτες ύλες» σας δεν είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας εξαρχής.

Ο στόχος της Vanrobaeys είναι να παρέχει όσο το δυνατόν πιο ποικίλη ποικιλία τροφών για περιστέρια. Κάθε περίοδος του έτους έρχεται με τις δικές της συγκεκριμένες προτεραιότητες διατροφής: ένα περιστέρι έχει διαφορετικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της ωοτοκίας από ό,τι κατά την περίοδο αγώνων ή αναπαραγωγής.

Σε τελική ανάλυση, ένα υγιές περιστέρι παίρνει σχεδόν τα πάντα από την υγιεινή τροφή, και αυτό είναι το σκεπτικό μας για τη συνεχή επανεξέταση και επέκταση της προσέγγισής μας ώστε να συμβαδίζουμε με τις ανάγκες των περιστεριών σήμερα… και αυτό το κάνουμε ειδικά για τους πελάτες μας.

«Μπορεί να έχετε την καλύτερη σοφίτα ή τα καλύτερα περιστέρια στον κόσμο, αλλά χωρίς υψηλής ποιότητας τροφή περιστεριών στην ταΐστρα, δεν είστε πουθενά!»
– Tom De Meester,
Περιστέρια Vanrobaeys

Vanrobaeys

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

VANROBAEYS BIRD SUPREME CANARIES 1kg (για Καναρίνια) (χύμα)

2.90
Πλήρης τροφή υψηλής ποιότητας για καναρίνια. Με μπισκότο, ιδανική για απλά καναρίνια. Σύσταση: Ασπούρι, ρούπσεν, αποφλοιωμένη βρώμη, μπισκότο 5%, καναβούρι, λινάρι, νίζερ.

VANROBAEYS BIRD SUPREME CANARIES 20kg (για Καναρίνια)

49.90
Πλήρης τροφή υψηλής ποιότητας για καναρίνια. Με μπισκότο, ιδανική για απλά καναρίνια. Σύσταση: Ασπούρι, ρούπσεν, αποφλοιωμένη βρώμη, μπισκότο 5%, καναβούρι, λινάρι, νίζερ.