Το 1964, από πάθος και ταλέντο, γεννήθηκε η IMAC. Από τότε έχουν περάσει περισσότερα από 50 χρόνια και από μια απλή οικογενειακή επιχείρηση σε μια που σήμερα είναι μια σημαντική και εκτιμώμενη εταιρεία στον κόσμο των προϊόντων για κατοικίδια.

Ένα βιομηχανικό πνεύμα παντρεμένο με το βιοτεχνικό πάθος αποδείχθηκε η νικητήρια φιλοσοφία της IMAC. Η IMAC αναπτύχθηκε με τα χρόνια, τόσο σε ποιότητα όσο και σε μέγεθος, κοιτάζοντας πάντα το μέλλον και επιτυγχάνοντας μεγάλους επιχειρηματικούς στόχους, με πάθος για δουλειά και δέσμευση από τον ιδρυτή της Piero Gattazzo, οι υπάλληλοί της θεωρούνταν πάντα ως η ψυχή και η μηχανή του Η επιτυχία του IMAC.

Η IMAC είναι συνώνυμη με την ποιότητα και την καινοτομία στα σχέδιά της, κατασκευάζει και εμπορεύεται μια πλήρη σειρά ειδών για κατοικίδια που αξίζουν τη φροντίδα και την προσοχή μας με συγκεκριμένα προϊόντα για υγιεινή ζωή. Ο κύριος στόχος μας παραμένει να εφεύρουμε, να δημιουργούμε και να κάνουμε πράγματα για την ευημερία των κατοικίδιων μας. Το βιοτεχνικό πνεύμα, η φροντίδα και το πάθος είναι όλα αναπόφευκτα παρόντα σε όλα τα στάδια της δουλειάς μας, όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα για μέγιστη άνεση για τους φίλους των ζώων μας.

Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που προσφέρει η IMAC, είναι καρποί μιας προσεκτικής και ευσυνείδητης εργασίας, τόσο οργανωμένης όσο και ελεγχόμενης, με όλα τα στάδια παραγωγής στο εσωτερικό και υπό τους τακτικούς εσωτερικούς ελέγχους, που παράγουν ένα τελικό προϊόν αδιαμφισβήτητης ποιότητας και αυτό που προσφέρει βέβαιη επιτυχία και πλήρως MADE IN ITALY, όλα βασικά στοιχεία της δουλειάς της IMAC.

Και χάρη σε όλα αυτά, η IMAC με μεγάλη αφοσίωση και επαγγελματισμό, κατάφερε με την πάροδο του χρόνου, να χτίσει ηγετική θέση στη διεθνή αγορά.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

IMAC ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΘΡΑΚΑ

2.00
Ανταλλακτικό φίλτρο για κλειστές τουαλέτες γάτας. Προσφέρει αποτελεσματική απορρόφηση των δυσάρεστων οσμών. Το μέγεθός του είναι κατάλληλο για να προσαρμόζεται στις περισσότερες τουαλέτες. Ιδανικό για τους τύπους Imac Easy cat, Imac Zuma, Imac Ginger Σε περίπτωση που είναι μεγάλο, μπορείτε εύκολα να το κόψετε. Ασφαλές και μη τοξικό. Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 φίλτρο διαστάσεων 17,5 x 6,3 x 0,2 cm

IMAC ΘΗΚΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ

2.90
Πλαστικό δοχείο με πλευρικό άνοιγμα για να αφαιρούνται εύκολα οι σακούλες, από την Imac. Το δοχείο διαθέτει γάντζο για να μπορεί να κρεμιέται στον οδηγό. Dispenser και ανταλλακτικό ρολό με βιοδιασπώμενες σακούλες απορριμάτων ελαφρώς αρωματισμένες.

ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ 45x30x25cm

28.90
Κλουβί για Χάμστερ, Γέρβιλους, Σύριαν Χάμστερ, Ντέγκου και όλα τα μικρά ζώα. Πλαστική βάση ώστε να είναι ανθεκτικό. Η συσκευασία περιλαμβάνει ποτίστρα, μπολ για το φαγητό και παιχνίδι-ρόδα.

IMAC ΧΕΛΩΝΙΕΡΑ NINFEA 46x34x12cm

28.90
H Ninfea είναι χελωνιέρα για μικρές και μεγάλες αλλα και έντονα χρωματιστές χελώνες. Πλαστικό πάτο και κόκκινο νησάκι με βλάστηση, όπου οι μικροί σας φίλοι μπορούν να ανέβουν και να έχουν ένα μέρος εκτός νερού. Διαθέτει καπάκι με σχάρα και εξασφαλίζει τέλεια κυκλοφορία του αέρα. Η ανοιγόμενη γρίλια επιτρέπει την πρόσβαση για προσθήκη φαγητού, ενώ το καπάκι αποσπάται εύκολα για το καθάρισμα της δεξαμενής της χελώνας. Διαστάσεις: 46x34x12cm