Η Catit είναι μια καναδική μάρκα γάτας, γνωστή παγκοσμίως για την καινοτομία και το σχεδιασμό της. Κατά τη διάρκεια των ετών, η Catit έχει αναπτύξει διάφορα εμβληματικά προϊόντα, όπως τα διαδραστικά παιχνίδια Senses, το σιντριβάνι Flower Fountain και τη σειρά επίπλων Vesper – όλα αυτά έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή στους γονείς γάτας σε όλο τον κόσμο. Πιο πρόσφατα, η Catit επέκτεινε τη γκάμα της για να περιλαμβάνει νόστιμες τροφές και λιχουδιές για γάτες υψηλής ποιότητας, όπως το Catit Dinner, το Catit Nibbly και το διάσημο Catit Creamy. Τα προϊόντα Catit είναι διαθέσιμα στον Καναδά, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες διεθνώς. Καθώς η επωνυμία μεγαλώνει, θα συνεχίσουν να βελτιώνουν την ποιότητα της φροντίδας για γάτες σε όλο τον κόσμο με ελκυστικά, καινοτόμα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

CATIT ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ ANIMAL CATNIP

21.90
Τους βοηθάει να ακονίσουν και να αφαιρέσουν το νεκρό εξωτερικό στρώμα των νυχιών τους, να τεντώσουν και να κάμψουν το σώμα τους. Κατασκευασμένο από χαρτόνι - ξύσιμο για γάτες. Catnip συμπεριλαμβάνεται.

CATIT ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ JUNGLE CATNIP

12.90
Τους βοηθάει να ακονίσουν και να αφαιρέσουν το νεκρό εξωτερικό στρώμα των νυχιών τους, να τεντώσουν και να κάμψουν το σώμα τους. Κατασκευασμένο από χαρτόνι – ξύσιμο για γάτες. Catnip συμπεριλαμβάνεται.

CATIT VESPER MINOU CATNIP

119.90
Τους βοηθάει να ακονίσουν και να αφαιρέσουν το νεκρό εξωτερικό στρώμα των νυχιών τους, να τεντώσουν και να κάμψουν το σώμα τους. Κατασκευασμένο από χαρτόνι και ξύλο για ξύσιμο γάτες. Catnip συμπεριλαμβάνεται.

CATIT DESIGN HOME 3-STORY HIDEAWAY

179.90
Τους βοηθάει να ακονίσουν και να αφαιρέσουν το νεκρό εξωτερικό στρώμα των νυχιών τους, να τεντώσουν και να κάμψουν το σώμα τους. Κατασκευασμένο από μπαμπού και ξύλο για ξύσιμο γάτες. Catnip συμπεριλαμβάνεται.