Τροφές ψαριών σε μορφή Powder/Πούδρας. Σε μορφή σκόνης τροφές κυρίως για νεαγνά ψαράκια που τρέφοντε σε όλες τις ζώνες νερού.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Tropical Marine Power Coral Food Powder SPS 100 ml

21.40

Το Tropical Marine Power Coral Food SPS Powder είναι ένα τρόφιμο με θαλάσσια καρκινοειδή, μαλάκια και 5 είδη φυκών με τη μορφή σκόνης (1-250 mm), για μη φωτοσυνθετικά κοράλλια, μαλακά κοράλλια, κοράλλια SPS και άλλα τροφοδοτικά φίλτρων όπως σφουγγάρια, χιτωνόζες κλπ.

Σε συσκευασίες των: 100 ml/ 70 gr.  

Tropical Pro Defence Micro size 100ml

18.50
Τροφή σε μορφή σκόνης υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες με προβιοτικό, για την καθημερινή σίτιση των μικρών Ψαριών. Το προβιοτικό που προστίθεται στο φαγητό περιέχει βιώσιμα ενδοσώματα Bacillus subtilis, τα οποία σταθεροποιούν την μικροχλωρίδα του εντέρου ενισχύοντας την αντοχή των ψαριών στα παθογόνα, διευκολύνοντας τη χρήση των θρεπτικών ουσιών που επιταχύνει την ανάπτυξη των ψαριών, και μειώνει τη μόλυνση του νερού με τα περιττώματα των ψαριών. Σε συσκευασίες των: 100 ml (60 gr).

Tropical Mikro-Vit Vegetable 50ml

6.90
Η Tropical Mikro-Vit Vegetable είναι μια ειδική τροφή για νεογέννητα ψάρια που έχουν αναπαραχθεί από χορτοφάγα ψαριά - guppies, swordtails, mollies, platies, barbs, goldfish, cichlids, loaches. Είναι ψιλοκομμένη, ώστε να μπορούν τα μικρά ψάρια να τη φάνε. Το συμπλήρωμα ζεόλιθου έχει θετικές επιδράσεις στο πεπτικό σύστημα και στην απέκκριση τοξικών ουσιών από τον οργανισμό των ψαριών. Σε συσκευασίες των: 50 ml/ 32 gr.

Tropical Mikro-Vit Spirulina 50ml

7.50
Η Tropical Mikro-Vit Spirulina είναι μια ειδική τροφή με σπιρουλίνα για τα νεογέννητα ψάρια. Είναι ψιλοκομμένη, ώστε να μπορούν τα μικρά ψάρια να τη φάνε. Περιέχει τη φυσική (προβιταμίνη Α) υποκινώντας την ανάπτυξη και την καλή υγεία, , καθώς επίσης είναι και ένας ενθαρρυντικός παράγοντας στην ανάπτυξη των υγιών κυττάρων χρωστικών ουσιών, η βάση του έντονου χρωματισμού. Το συμπλήρωμα ζεόλιθου έχει θετικές επιδράσεις στο πεπτικό σύστημα και στην απέκκριση τοξικών ουσιών από τον οργανισμό των ψαριών. Σε συσκευασίες των: 50 ml/ 32 gr.

Tropical Mikro-Vit Hi-Protein 50ml

6.90
Η Tropical Mikro-Vit Hi-Protein είναι μια συμπληρωματική τροφή των νεογέννητων, με σκοπό να αποτρέψει την ανεπάρκεια βιταμινών και τα σκελετικά προβλήματα Είναι ψιλοκομμένη, ώστε να μπορούν τα μικρά ψάρια να τη φάνε. Ενθαρρύνει τη σωστή εξέλιξη των εσωτερικών οργάνων και του σκελετού, επιταχύνοντας την ανάπτυξη, καθώς επίσης και την ενίσχυση στην ασυλία. Το συμπλήρωμα ζεόλιθου έχει θετικές επιδράσεις στο πεπτικό σύστημα και στην απέκκριση τοξικών ουσιών από τον οργανισμό των ψαριών. Σε συσκευασίες των: 50 ml/ 32 gr.

Tropical Mikro-Vit Basic 50ml

5.70
Η Tropical Mikro-Vit Basic είναι μια τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας και συστήνεται για όλα τα νεογέννητα ψάρια. Είναι ψιλοκομμένη, ώστε να μπορούν τα μικρά ψάρια να τη φάνε. Περιέχει τα πιο ποιοτικά συστατικά φυτικής και ζωϊκής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένης της σπιρουλίνας, του κριλ και του καλαμαριού, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις εξεζητημένες διατροφικές απαιτήσεις των νέων οργανισμών. Σε συσκευασίες των: 50 ml/ 32 gr.