Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Tropical Vitality & Color Flakes 100ml-5lt

5.4096.40
Η Tropical Vitality & Color Flakes είναι μια τροφή σε μορφή νιφάδων, που εξασφαλίζει τη ζωντάνια και ενισχύει το χρώμα των ψαριών. Συστήνεται για την καθημερινή σίτιση παμφάγων και σαρκοφάγων ψαριών, σε συνδυασμό με τροφή πλούσια σε ακατέργαστες ύλες. Είναι κατασκευασμένη από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά φυτικής και ζωικής προέλευσης. Διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, βιταμίνη Ε και λεκιθίνη από κρόκο αυγού. Επιπλέον, διαθέτει φυσική ασταξανθίνη η οποία ενισχύει τον χρωματισμό και διευκολύνει πολλές φυσιολογικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής.  Εμπλουτισμένη με L-καρνιτίνη, η οποία διευκολύνει το μεταβολισμό του λίπους, ενώ εξασφαλίζει σταθερή ανάπτυξη, ωρίμανση και βοηθά στην αναπαραγωγή. Σε συσκευασίες των: 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 lt, 5 lt.

Tropical Supervit Chips 100ml-5lt

6.50116.50
Η Tropical Supervit Chips είναι μια πλήρης τροφή (super premium) σε μορφή δισκίων πολλαπλών συστατικών με β-γλυκάνη. Συστήνεται για την καθημερινή σίτιση ψαριών που τρέφονται στο κάτω μέρος ή τα μεσαία στρώματα του ενυδρείοιυ. Είναι κατασκευασμένη από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά φυτικής και ζωικής προέλευσης. Το σύστημα ανοσίας του ψαριού και η ικανότητά του να καταπολεμά τους παθογόνους οργανισμούς διευκολύνεται από τη βήτα-γλυκάνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμπλήρωμα διατροφής, είναι υψηλή σε πρωτεΐνες. Σε συσκευασίες των: 100 ml, 250 ml, 1 lt, 5 lt.

Tropical Supervit Granulat 100ml-5lt

7.10121.20
Η Tropical Supervit Granulat είναι μια πλήρης τροφή (super premium) σε μορφή κόκκων με β-γλυκάνη. Συστήνεται για την καθημερινή σίτιση των περισσότερων παμφάγων ψαριών ενυδρείου. Είναι κατασκευασμένη από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά φυτικής και ζωικής προέλευσης. Το σύστημα ανοσίας του ψαριού και η ικανότητά του να καταπολεμά τους παθογόνους οργανισμούς διευκολύνεται από τη βήτα-γλυκάνη. Σε συσκευασίες των: 100 ml, 250 ml, 1 lt, 5 lt.

Tropical Supervit 100ml-21lt

4.80243.50
Η Tropical Supervit είναι μια πλήρης τροφή σε μορφή νιφάδων πολλαπλών συστατικών με β-γλυκάνη. Συστήνεται για την καθημερινή σίτιση των περισσότερων παμφάγων ψαριών ενυδρείου. Είναι κατασκευασμένη από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά φυτικής και ζωικής προέλευσης. Διαθέτει φυσικά καροτενοειδή, τα οποία εντείνουν τον χρωματισμό των ψαριών και ενισχύουν τη συνολική κατάσταση των ψαριών. Σε συσκευασίες των: 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 lt, 5 lt. 11 lt, 21 lt.