Tropifit

Η μάρκα Tropifit κυκλοφορεί στην αγορά από το 2007 και δημιουργήθηκε για τα μικρότερα κατοικίδια ζώα. Στην Tropifit θα βρείτε τρόφιμα για τρωκτικά και άλλα μικρά θηλαστικά και διακοσμητικά πουλιά. Όλα τα προϊόντα δημιουργούνται με βάση ισορροπημένες συνταγές, οι οποίες περιλαμβάνουν κόκκους και φυσικά συστατικά. Κάθε τρόφιμο λαμβάνει υπόψη τις ατομικές ανάγκες του είδους για το οποίο προορίζεται.

Τι κάνει τα τρόφιμα Tropifit τόσο καλά;

  • Η χρήση των υψηλότερης ποιότητας κόκκων, φρούτων, λαχανικών και βοτάνων από αποδεδειγμένες καλλιέργειες.
  • Η χρήση κοκκίων υψηλής ποιότητας σε μείγματα τροφίμων, που λαμβάνονται με εξώθηση, η οποία αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών.
  • Τα τρόφιμα δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένα (GMO) συστατικά, συντηρητικά, ενισχυτικά γεύσης και προστιθέμενη ζάχαρη.
  • Εξισορροπημένα θρεπτικά συστατικά.
  • Ερμητική συσκευασία τροφίμων που χρησιμοποιούν αδρανές αέριο, το οποίο προστατεύει τα θρεπτικά συστατικά από την οξείδωση και την εισβολή παρασίτων.

Η Tropical είναι ένας από τους πιο προηγμένους παραγωγούς στη ζωολογική βιομηχανία και οι γραμμές παραγωγής της εταιρείας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, είμαστε παθιασμένοι με την παραγωγή των προϊόντων υψηλότερης ποιότητας που είναι ήδη διαθέσιμα σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το ευρύ φάσμα της εταιρείας περιλαμβάνει μέχρι πέντε μάρκες αφιερωμένες σε διάφορα τμήματα:

  • Tropical – τρόφιμα και προϊόντα ενυδρείου για ψάρια λιμνών και για διακοσμητικά ψάρια.
  • Tropifit – προϊόντα για τρωκτικά, μικρά θηλαστικά και πουλιά.
  • TropiDog – τροφές για σκύλους.
  • TropiCat – τροφές για γάτες.
  • Bi Florin – προϊόντα για την φροντίδα διακοσμητικών φυτών.

Βλέπετε 1–12 από 27 αποτελέσματα

TROPIFIT MELLO-VIT FOR CANARIES 30ml

3.60

Το Tropifit Mello-Vit for Canaries είναι ένα ειδικό, σταθεροποιημένο συμπλήρωμα ιχνοστοιχείων για καναρίνια, με αναπόσπαστο, αφομοιώσιμο ασβέστιο, μαγνήσιο και β-καροτένιο. Ενισχύει τη γενική κατάσταση και ενθαρρύνει το κελάιδισμα των καναρίνιων. Περιέχει μια επιλογή από τα ακόλουθα ιχνοστοιχεία: Mg, Ca, Fe, Cu, Mn, Zn, I, Co, Se.

Σε συσκευασίες των: 30 ml.

TROPIFIT MELLO-VIT FOR RED CANARIES 30ml

3.90

Το Tropifit Mello-Vit for Red Canaries είναι ένα ειδικό, σταθεροποιημένο συμπλήρωμα ιχνοστοιχείων για κόκκινα καναρίνια, με αναπόσπαστο, αφομοιώσιμο ασβέστιο, μαγνήσιο και β-καροτένιο. Ενισχύει τη γενική κατάσταση και ενθαρρύνει το κελάιδισμα των καναρίνιων. Περιέχει μια επιλογή από τα ακόλουθα ιχνοστοιχεία: Mg, Ca, Fe, Cu, Mn, Zn, I, Co, Se.

Σε συσκευασίες των: 30 ml.

TROPIFIT NEKTAR-VIT FOR CANARIES 30ml

4.40

Το Tropifit Nektar-Vit for Canaries είναι ένα σταθεροποιημένο συμπλήρωμα διατροφής για τα καναρίνια σε μορφή νέκταρος εμπλουτισμένου με βιταμίνες. Αυξάνει τη συνολική κατάσταση και βελτιώνει την ανοσολογική απόκριση στα καναρίνια.

Σε συσκευασίες των: 30 ml.

TROPIFIT NEKTAR-VIT FOR RED CANARIES 30ml

4.40

Tο Tropifit Nektar-Vit for Red Canaries είναι ένα σταθεροποιημένο συμπλήρωμα διατροφής για τα κόκκινα καναρίνια σε μορφή νέκταρος εμπλουτισμένου με βιταμίνες. Αυξάνει τη συνολική κατάσταση και βελτιώνει την ανοσολογική απόκριση στα καναρίνια.

Σε συσκευασίες των: 30 ml.

TROPIFIT PARROT 1kg

10.90

Το Tropifit Parrot είναι μία ισορροπημένη και πλήρης τροφή με επιλεγμένα φυσικά συστατικά, που προορίζονται για μεγάλους παπαγάλους.  Μεταξύ των άλλων συστατικών, περιέχει λευκά και ραβδωτά ηλιέλαιο, σπόρους κνήκου, σπόρους κολοκύθας, μπιζέλια, φασόλια mungo και αποξηραμένα φρούτα (μήλο, ανανά, μπανάνα) και λαχανικά (καρότα, τεύτλα, αγκινάρα Ιερουσαλήμ).

Σε συσκευασίες των: 500 gr.

TROPIFIT EXOTEN 700gr

6.20

Το Tropifit Exoten είναι μία ισορροπημένη και πλήρης τροφή για τα εξωτικά πουλιά. Ένα πλούσιο μείγμα σπόρων και σπόρων γρασιδιού για π.χ.  zebra finches, golden sparrows, silverbills, tricoloured nuns κλπ.

Σε συσκευασίες των: 500 gr.

TROPIFIT COCKATIEL 700gr

6.20

Το Tropifit Cockatiel είναι μία ισορροπημένη και πλήρης τροφή για τα Κόκατιλ. Οι σπόροι και οι σπόροι γρασιδιού είναι το βασικό φαγητό της οικογένειας παπαγάλων στο φυσικό τους περιβάλλον και από αυτά τα πτηνά παίρνουν τα περισσότερα από τα βασικά θρεπτικά συστατικά, τα μέταλλα και τις βιταμίνες που απαιτούν. 

Σε συσκευασίες των: 500 gr.

TROPIFIT CANARY 700gr

6.20

Το Tropifit Canary είναι μία ισορροπημένη και πλήρης τροφή για τα καναρίνια. Οι κόκκοι και οι σπόροι χλόης είναι το βασικό φαγητό όλων των τύπων καναρινιών. Η ενέργεια του ήλιου και η γονιμότητα του εδάφους των οικολογικά καθαρών περιοχών που καλλιεργούνται οι λαμπεροί, υγιείς σπόροι, εξασφαλίζουν υγιή ανάπτυξη και όμορφο φτέρωμα σε καναρίνια. Η ποικίλη διατροφή ενθαρρύνει αυτά τα πουλιά να κελαηδούν και αυξάνουν την ετοιμότητά τους για αναπαραγωγή.

Σε συσκευασίες των: 700 gr.

TROPIFIT BUDGIE 700gr

6.20

Το Tropifit Budgie είναι ένα ισορροπημένο και πλήρης τροφή για τα παπαγαλάκια (budgie). Οι σπόροι και το γρασίδι είναι η βασική τροφή των παπαγάλων στο φυσικό τους περιβάλλον και από αυτά οι παπαγάλοι παίρνουν τα περισσότερα από τα βασικά θρεπτικά συστατικά, τα μέταλλα και τις βιταμίνες που χρειάζονται.

Σε συσκευασίες των: 700 gr.

TROPIFIT PREMIUM FERRET 400gr

7.20
Το Tropifit Premium Ferret είναι μία πλήρης ξηρή τροφή με κοτόπουλο για κουνάβια. Τα βέλτιστα ισορροπημένα συστατικά και οι εύκολα αφομοιώσιμες πρωτεΐνες από κοτόπουλο και ψάρι εξασφαλίζουν εξαιρετική κατάσταση και παρέχουν αυτά τα εξαιρετικά ενεργά ζώα με άφθονη ενέργεια που απαιτείται για καθημερινές δραστηριότητες. Σε συσκευασίες των:400 gr.

TROPIFIT PREMIUM RODENT & RABBIT SNACK 110gr

3.30
Το Tropifit Premium Rodent & Rabbit Snack είναι ένα νόστιμο σνακ με υγιή μηδική για όλα τα είδη τρωκτικών (συμπεριλαμβανομένων ποντικών, αρουραίων, χάμστερ, ινδικών χοιριδίων, γερβίλων) και κουνελιών. Το μέγεθος και το σχήμα αυτού του σνακ έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν ότι τα ζώα μπορούν εύκολα να κρατήσουν το σνακ και να φθαρούν τα δόντια τους στη σκληρή τους επιφάνεια. Σε συσκευασίες των: 110 gr.

TROPIFIT PREMIUM RAT 500gr

6.40
Το Tropifit Premium Rat είναι ένα πλήρες φαγητό για αρουραίους, με γλυκές μπανάνες, σταφίδες και καρότα. Το κύριο συστατικό του - κόκκοι δημητριακών - παράγεται μέσω της τεχνολογίας εξώθησης, χάρη στο οποίο το Tropifit Premium Rat είναι εξαιρετικά ελαφρύ φαγητό και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στα δημητριακά είναι πιο εύκολα αφομοιώσιμα. Σε συσκευασίες των: 500 gr.