Το Psittacus USA είναι η αμερικανική έδρα του Ομίλου Viader Nexus και στοχεύει συγκεκριμένα στην εξυπηρέτηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Από τότε που γεννήθηκε η Psittacus Catalonia, το 1998, έχουμε επικεντρωθεί στη συνεχή ανάπτυξη και παραγωγή των σειρών μας για πτηνά, με βάση την εμπειρία των εγκαταστάσεων εκτροφής μας και άλλων συνεργαζόμενων κέντρων.

Οι πιο σχετικοί τομείς στην εταιρεία είναι: Ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία τροφών για παπαγάλους, σπίνους, περιστέρια και άλλα πτηνά.

Εκτροφή του πιο διάσημου πουλιού ως κατοικίδιου: του αφρικανικού γκρίζου παπαγάλου.

Διεξαγωγή ερευνητικών μελετών στο δικό μας κέντρο Ε&Α και σε συνεργασία με εξωτερικούς φορείς.

Διάδοση γνώσεων σχετικά με τα πτηνά και την πτηνοτροφία.

Συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς φορείς που συνδέονται με την ενθάρρυνση της αναπαραγωγής σε αιχμαλωσία απειλούμενων ειδών ως στρατηγική για τη βελτίωση της πληθυσμιακής τους κατάστασης.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των σειρών Psittacus επέτρεψαν μια πολύ σημαντική βελτίωση των πρωτοκόλλων αναπαραγωγής πολλών ειδών, ιδίως όσον αφορά την εκτροφή με το χέρι.

Η βελτίωση της ευημερίας που αυτό συνεπάγεται έχει πολύ σημαντικό θετικό αντίκτυπο και στα δύο: στα αποτελέσματα της αναπαραγωγής και στην υγεία των ενηλίκων και των νεοσσών.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

PSITTACUS ΚΡΕΜΑ ΝΕΟΣΣΩΝ HIGT ENERGY HAND FEEDING 1kg

15.90
H PSITTACUS Hand Feeding High Energy είναι μια εξαιρετικά ισορροπημένη φόρμουλα υψηλής θρεπτικής αξίας. Συμβάλλει στην άριστη ανάπτυξη των νεοσσών, καθώς και στον ταχύτερο απογαλακτισμό τους. Ιδανική για παπαγάλους.

PSITTACUS ΚΡΕΜΑ ΝΕΟΣΣΩΝ MINI FORMULA HAND FEEDING 1kg

19.90
H Psittacus Mini Formula Hand Feeding είναι μια εξαιρετικά ισορροπημένη φόρμουλα υψηλής θρεπτικής αξίας. Συμβάλλει στην άριστη ανάπτυξη των νεοσσών, καθώς και στον ταχύτερο απογαλακτισμό τους. Ιδανική για παπαγάλους.