Η Candioli Pharma ιδρύθηκε στη Ρώμη το 1882 από τον Δρ. Attilio Candioli, στο εργαστήριο του οικογενειακού του φαρμακείου. Έκτοτε, μια συνεχής εφαρμογή στην επιδίωξη της αριστείας στην ανάπτυξη και την κατασκευή νέων προϊόντων έχει κάνει την Candioli Pharma μια σύγχρονη εταιρεία τελευταίας τεχνολογίας στη φαρμακευτική αγορά.

Σε περισσότερα από 130 χρόνια ιστορίας, η Candioli Pharma έχει επεκτείνει τους τομείς ενδιαφέροντός της, προσθέτοντας εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα στην κτηνιατρική αγορά (με τρεις σειρές προϊόντων: Pets, Ornithology και Athlete Horses) σε κορυφαία προϊόντα όπως το MOM (αντιπαρασιτικό για ανθρώπινες θεραπείες).

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις σε κτηνιάτρους και ιδιοκτήτες, έτσι ώστε η ποιότητα ζωής του κατοικίδιου να είναι ολοένα και περισσότερο σύμφωνη με τα πρότυπα της Κοινωνίας μας.

Έχουμε την ακλόνητη πεποίθηση ότι η ενδελεχής και συνεχής αφοσίωση στην επιδίωξη της ποιότητας είναι ο μόνος τρόπος για τον τελικό μας στόχο: τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του κατοικίδιου.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

CANDIOLI PHARMA ΠΑΣΤΑ FLORENTERO 15ml

14.90
Συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά και πρεβιοτικά για άμεση ανάρρωση μετά από οξεία διαταραχή απορροφητικής λειτουργίας του εντέρου σε σκύλο, γάτα & τρωκτικά. Συνιστάται για γρήγορη αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας.