Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

PECO ΤΑΪΣΤΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΛΟΥΞ

0.80
Η ταΐστρα είναι κατασκευασμένη ώστε να τοποθετείται και στην εξωτερική μεριά του κλουβιού αλλά και στην εσωτερική με τη βοήθεια των ειδικών βάσεων στήριξης στο μπροστινό και πίσω μέρος. Διαθέτει σκαλοπάτι για να φτάσει το πουλί την τροφή του. Είναι κατασκευασμένη από ημιδιαφανές ανθεκτικό υλικό και η χωρητικότητά της είναι 100γρ.τροφής.

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ STONE HOUSE

34.9094.90
Ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για το κατοικίδιό σας. Κρατά τη θερμοκρασία σε σωστό επίπεδο. Εύκολο στον καθαρισμό.
Ανθεκτικό στη φθορά και στις ακτίνες UV.

PAPILLON ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ WILD FOREVER 20-30cm

6.90
Περιλαίμιο για γάτες. Wild Forever ρυθμιζόμενο με κουδουνάκι. Διαστάσεις: 10mmX20-30cm Σε 3 Χρώματα: Κόκκινο, Λευκό, Μαύρο

PAPILLON ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ REFLECTIVE VELVET 28cm

4.90
Περιλαίμιο για γάτες. Reflective velvet με κουδουνάκι. Διαστάσεις: 10mm x 28cm Σε 2 Χρώματα: Κόκκινο, Μπλέ.

PAPILLON ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ GUUS ECO

14.90
Ονυχοδρόμιο με βελούδινη επένδυση που θα λατρέψει η κάθε γάτα. Το βελούδινο ποντίκι που κρέμεται από την κορυφή θα κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο συναρπαστικό! Διαστάσεις: 25x25x43cm Σε 3 χρώματα

Rainbow Dog Bone Ταυτότητα Μικρή-Μεγάλη

9.4010.90
DOG BONE Ταυτότητα ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ χρώματα: μπλέ, κόκκινο Ανθεκτικό υλικό φτιαγμένο με επένδυση αλουμινίου και χειροποίητο χρωματιστό θέμα που κάνει την κάθε ταυτότητα μοναδική και προσαρμόσιμη ανάλογα με το μέγεθος και τη φυλή του κατοικίδιού σας.

S.T.A. ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ SLIM 9,5x10cm

0.65
Πλαστική κούνια slim για καναρίνια και μικρούς παπαγάλους. Συμβάλλει στην ευχάριστη διαμονή τους, προσαρμόζεται στην οροφή του κλουβιού με γαντζάκια.