Vitakraft – από μικρό λιανοπωλητή γεωργικών προϊόντων έως διεθνή όμιλο τροφών για κατοικίδια. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα μικρό κατάστημα τροφών για κατοικίδια στο χωριό Heiligenrode κοντά στη Βρέμη, στη Γερμανία, πριν από περισσότερα από 180 χρόνια, εξελίχθηκε από τότε σε μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κλάδο της φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Από την πρώτη στιγμή, η φιλοσοφία της εταιρείας μας και οι ενέργειές μας καθοδηγούνται από μια βασική αρχή: «Για την αγάπη των κατοικίδιων». Σε όλο τον κόσμο, περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι παράγουν και πωλούν περίπου 1,2 εκατομμύρια προϊόντα υψηλής ποιότητας Vitakraft κάθε μέρα.

Η Vitakraft αντιπροσωπεύεται πλέον από τοπικές εταιρείες πωλήσεων σε 19 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Vitakraft. Με αγάπη.

Η επωνυμία Vitakraft® αναγνωρίζεται από πάνω από το 90% όλων των φιλόζωων στη Γερμανία και η διεθνής αναγνωρισιμότητα αυξάνεται συνεχώς. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία, αλλά μάλλον το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των εξειδικευμένων υπαλλήλων μας και της αφοσίωσής τους στην ευημερία των κατοικίδιων ζώων. Αυτή η δέσμευση, μαζί με τη στενή μας κατανόηση των αναγκών των μεμονωμένων κατοικίδιων ζώων, αποτελεί τη βάση για την εμπιστοσύνη που δίνουν στο εμπορικό σήμα Vitakraft® εκατομμύρια ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Στη Vitakraft, η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή καινοτόμων επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι όλα τα κατοικίδια λαμβάνουν την τέλεια διατροφή – όπως και στην άγρια ​​φύση.

Η γκάμα των πάνω από 2.000 προϊόντων της Vitakraft περιλαμβάνει κύρια τροφή, υγιεινά σνακ ανταμοιβής και είδη φροντίδας και υγιεινής για κατοικίδια που έχουν δοκιμαστεί και δοκιμαστεί εκατομμύρια φορές σε όλο τον κόσμο. Όλα συμπληρώνονται από μια ολοκληρωμένη συλλογή αξεσουάρ για κατοικίδια. Με βάση επιστημονικές μελέτες σχετικά με τα πρότυπα διατροφής στη φύση, η Vitakraft επινοεί συγκεκριμένες διατροφικές έννοιες για την ανάπτυξη ειδικών μειγμάτων τροφών που ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες κάθε τύπου κατοικίδιων ζώων σύμφωνα με τις διαφορετικές γεωγραφικές τους προελεύσεις. Αφήνουμε τη φύση να μας καθοδηγεί στη δουλειά μας, προς όφελος κάθε κατοικίδιου ζώου ξεχωριστά.

Η Vitakraft παραμένει προσηλωμένη στο να συνεχίσει αυτό το εντατικό ερευνητικό πρόγραμμα στο μέλλον, έτσι ώστε οι λάτρεις των κατοικίδιων να μπορούν να συνεχίσουν να ταΐζουν και να φροντίζουν τα κατοικίδια τους υπεύθυνα και σύμφωνα με τις ατομικές τους ανάγκες.

Το υψηλό επίπεδο καινοτομίας στη Vitakraft συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στη διεθνή αγορά φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Περισσότεροι από 5.000 εμπορικοί εταίροι διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων Vitakraft για κατοικίδια σε περισσότερες από 50.000 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια ιδιοκτήτες κατοικίδιων μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα βρουν το καλύτερο για τα κατοικίδια τους όπου κι αν βρίσκονται – για να εξασφαλίσουν ότι οι αγαπημένοι τους σύντροφοι θα ζήσουν μακρά και ευτυχισμένη ζωή.

Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

VITAKRAFT ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΣΤΕΓΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 200ml

5.20
Σχεδιασµένο για γρήγορο και συχνό καθαρισµό. Ιδανικό το χειµώνα, για ζώα που δεν τους αρέσει το νερό αλλά και για τα κουτάβια. Χάρη στα συστατικά του το τρίχωµα παραµένει καθαρό χωρίς την χρήση νερού. Χωρίς προωθητικό αέριο.

VITACRAFT PREMIUM MENU ΣΚΑΝΖΟΧΟΙΡΟΥ 600gr

9.50
Φυσική τροφή με υψηλή ενέργεια που εξασφαλίζει μια υγεινή διατροφή. Περιέχει μαλάκια και καρκινοειδή, κρέας, φρούτα και έντομα. Εμπλουτισμένο με υψηλής ποιότητας φυτικα και ζωικά λίπη και τις απαραίτητες βιταμίνες. Βασική τροφή για σκαντζόχοιρους.

VITAKRAFT ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ DROPS 50gr

2.89
Κουφετάκια για όλα τα τρωκτικά Vitakraft.
Με αυτές τις πλούσιες σε βιταμίνες σταγόνες από επίλεκτα βατόμουρα, μπορείτε να περιποιηθείτε το κατοικίδιο σας.

VITAKRAFT ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ CAROTTIES 50gr

1.89
Τραγανά μπαστουνάκια που περιέχουν θρεπτικά καρότα, πολύτιμα σιτηρά και τις απαραίτητες βιταμίνες. Πλούσια σε θρεπτικές ίνες και καροτίνη.

VITAKRAFT KRACKER DUO ΓΙΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΚΑΙ ΣΥΚΟ 2x30gr

2.10
Τραγανά Kracker προσαρμοσμένα στις ανάγκες που έχουν τα καναρίνια. Σε συσκευασίες των: 60 gr (2 x 30 gr).

VITAKRAFT KRACKER DUO ΓΙΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΓΡΑΣΙΔΙΟΥ 2x30gr

2.10
Τραγανά Kracker προσαρμοσμένα στις ανάγκες που έχουν τα καναρίνια. Σε συσκευασίες των: 60 gr (2 x 30 gr).

VITAKRAFT KRACKER DUO ΓΙΑ BUDGIES ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ 2x30gr

2.10
Τραγανά Kracker προσαρμοσμένα στις ανάγκες που έχουν τα παπαγαλάκια. Σε συσκευασίες των: 60 gr (2 x 30 gr).

VITAKRAFT KRACKER DUO ΓΙΑ BUDGIES ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΚΑΙ ΣΥΚΟ 2x30gr

2.10
Τραγανά Kracker προσαρμοσμένα στις ανάγκες που έχουν τα παπαγαλάκια. Σε συσκευασίες των: 60 gr (2 x 30 gr).

VITAKRAFT KRACKER DUO ΓΙΑ BUDGIES ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΓΡΑΣΙΔΙΟΥ 2x30gr

2.10
Τραγανά Kracker προσαρμοσμένα στις ανάγκες που έχουν τα παπαγαλάκια. Σε συσκευασίες των: 60 gr (2 x 30 gr).

VITAKRAFT KRACKER DUO ΓΙΑ BUDGIES ΜΕ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ 2x30gr

2.10
Τραγανά Kracker προσαρμοσμένα στις ανάγκες που έχουν τα παπαγαλάκια. Σε συσκευασίες των: 60 gr (2 x 30 gr).