Τα κατοικίδια είναι ο κόσμος μας. Η καλλιέργεια του δεσμού που μοιράζονται οι άνθρωποι μαζί τους, είναι ο λόγος που δίνουμε ό, τι έχουμε καθημερινά. Κάθε 2 δευτερόλεπτα ένας ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων φροντίζει το κατοικίδιό του ή το ζώο απόδοσης με τα ποιοτικά προϊόντα μας.

Με την καλύτερη τεχνογνωσία στη διατροφή και τη φροντίδα των ζώων, οι πελάτες και οι τελικοί πελάτες διατηρούν τα ζώα πιο σε φόρμα και πιο υγιή. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυλή που έχετε στο σπίτι. Έτσι θέλουμε επίσης να γίνουμε η μάρκα προτιμήσεών σας.

Στο Versele-Laga, όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος: καλλιεργούμε τον δεσμό μεταξύ ανθρώπων και κατοικίδιων ζώων με τα καλύτερα προϊόντα διατροφής και φροντίδας.
Γονέας κατοικίδιων ή κτηνοτρόφος; Αυτό είναι που έχουμε για εσάς:
• Ποιοτικά προϊόντα διατροφής και φροντίδας που είναι υγιή, ισορροπημένα, ευέλικτα και επιστημονικά αποδεδειγμένα. Πάντα βάζουμε πρώτα τις ανάγκες των ζώων.
• Σεβασμός για τη μοναδική σχέση σας με το κατοικίδιο ζώο σας και τις συγκεκριμένες ανάγκες που μοιράζεστε και οι δύο. Με πάνω από 2100 προϊόντα, αποκομίζουμε το καλύτερο από το δεσμό σας.
• Όλα για να σας βοηθήσουν να φροντίσετε τα κατοικίδια σας: από ισχυρά προϊόντα έως αξιόπιστες πληροφορίες, συμβουλές και κόλπα για τη διατροφή και τη φροντίδα.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

VERSELE LAGA EXOTIC LIGHT PREMIUM 750gr

9.70
Υψηλής ποιότητας μείγμα ξηρών καρπών, φρούτων, λαχανικών και pellet για μεσαίους & μεγάλους παπαγάλους. Μπορεί να χορηγηθεί ως συμπλήρωμα της βασικής τροφής ή να αποτελέσει snack εκπαίδευσης. Σύνθεση: Σπόροι, δημητριακά(τουλάχιστον 35% ποπ κορν και διογκωμένο σιτάρι), φρούτα, ξηροί καρποί, παράγωγα φυτικής προέλευσης, λαχανικά, μεταλλικά στοιχεία.

VERSELE LAGA EXOTIC FRUIT PREMIUM 600gr

9.60
Υψηλής ποιότητας μείγμα ξηρών καρπών, φρούτων, λαχανικών και pellet για μεσαίους & μεγάλους παπαγάλους. Μπορεί να χορηγηθεί ως συμπλήρωμα της βασικής τροφής ή να αποτελέσει snack εκπαίδευσης. Σύνθεση: Σπόροι, φρούτα (τουλάχιστον 35% μίγμα αποξηραμένων φρούτων: μπανάνα, σταφίδα, τριαντάφυλλο, παπάγια, βερίκοκο, ανανά), δημητριακά, ξηροί καρποί, λαχανικά.

VERSELE LAGA ORLUX GOLD PATEE SMALL PARROTS 250gr

4.10
Ψιλή αυγοτροφή υψηλής ποιότητας με μέλι για μικρούς παπαγάλους. Το επιπλέον ιώδιο ενεργοποιεί τη δραστηριότητα του θυρεοειδούς αδένα.

VERSELE LAGA ORLUX GOLD PATEE BIG PARROTS 250gr

4.80
Αυγοτροφή υψηλής ποιότητας για μεσαίους και μεγάλους παπαγάλους.

VERSELE LAGA ORLUX FRUTTI PATEE 250gr

4.90
Αυγοτροφή υψηλής ποιότητας με μέλι για καναρίνια και μικρούς παπαγάλους. Με κομματάκια φρούτων.

VERSELE LAGA ORLUX FORTI PATEE 250gr

4.10
Αυγοτροφή υψηλής ποιότητας με μέλι για καναρίνια και μικρούς παπαγάλους. Ιδανική για επιπλέον ενέργεια.