Tropical

Η Tropical είναι ένας από τους πιο προηγμένους παραγωγούς στη ζωολογική βιομηχανία και οι γραμμές παραγωγής της εταιρείας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, είμαστε παθιασμένοι με την παραγωγή των προϊόντων υψηλότερης ποιότητας που είναι ήδη διαθέσιμα σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το ευρύ φάσμα της εταιρείας περιλαμβάνει μέχρι πέντε μάρκες αφιερωμένες σε διάφορα τμήματα:

Tropical – τρόφιμα και προϊόντα ενυδρείου για ψάρια λιμνών και για διακοσμητικά ψάρια
Tropifit – προϊόντα για τρωκτικά, μικρά θηλαστικά και πουλιά
TropiDog – τροφές για σκύλους
TropiCat – τροφές για γάτες
Bi Florin – προϊόντα για την φροντίδα διακοσμητικών φυτών

Οι τροφές Tropical κατασκευάζονται από φυσικές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Η σύνθεση κάθε τροφής είναι η απόσταξη της πολυετούς εμπειρίας, της γνώσης και του πάθους για το ψάρι ενυδρείου. Η υψηλή ποιότητα και η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα είναι τα βασικά αρετές των τροφίμων Tropical. Και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει από άλλα τρόφιμα είναι το πάθος που βάζουμε στη δημιουργία τους. Αυτό κάνει τα προϊόντα Tropical μοναδικά.

Όμορφα και υγιή ψάρια στο ενυδρείο είναι το αποτέλεσμα της συνδυασμένη επιρροή πολλών παραγόντων. Ένα από τα σημαντικότερα από αυτά είναι μια ισορροπημένη διατροφή που ταιριάζει στις ανάγκες των ψαριών.

Χρησιμοποιώντας τρόφιμα υψηλής ποιότητας, παρέχετε στα ψάρια σας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και παράλληλα προστατεύετε τη δεξαμενή από την περίσσεια μεταβολικών αποβλήτων.

Η εταιρεία Tropical είναι ταυτισμένη με προϊόντα υψηλής ποιότητας με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και παγκόσμια αναγνώριση. Ιδρύθηκε το 1977 και από τότε ως σήμερα παρέχει προϊόντα ενυδρείου και τροφές ψαριών που κατασκευάζονται με σύγχρονα μέσα.

Βλέπετε 1–12 από 230 αποτελέσματα

TROPICAL NITRI-ACTIVE 30ml-2lt

9.20238.90
Προετοιμασία με νιτροποιητικά και απονιτροποιητικά βακτήρια για το ενυδρείο, τα οποία επιταχύνουν την ωρίμανση και διατηρούν τη βιολογική ισορροπία στο ενυδρείο. Ενεργοποιεί γρήγορα τον κύκλο του αζώτου στο ενυδρείο, επιταχύνοντας την ωρίμανση και τη σταθεροποίησή του. Σε συσκευασίες των: 30 ml, 100 ml, 250 ml, 2 lt.

TROPICAL CMF 50ml-100ml

5.509.10
Tropical CMF ασφαλή και υγιή ανάπτυξη στα ψάρια. Προετοιμασία ενυδρείου με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, το οποίο βοηθά τα ψάρια να καταπολεμήσουν επικίνδυνα παθογόνα όπως τα βακτήρια και τους μύκητες. Αποδεικνύεται χρήσιμο σε δεξαμενές όπου εμφανίστηκε ασθένεια λευκής κηλίδας που προκλήθηκε από Ichthyophthirius multifiliis. Αν είναι δυνατόν, συστήνουμε λουτρά σε ξεχωριστή δεξαμενή. Κάνει την παρατήρηση των ψαριών πολύ πιο εύκολη. Μαζί με αυτή την προετοιμασία σας προτείνουμε: CocoCarb, Carbolit Σε συσκευασίες των: 50 ml, 100 ml.

TROPICAL ICHTIO 50ml-100ml

5.509.10
Αποδεικνύεται χρήσιμο σε δεξαμενές όπου εμφανίστηκε ασθένεια λευκής κηλίδας που προκλήθηκε από Ichthyophthirius multifiliis. Αν είναι δυνατόν, συστήνουμε λουτρά σε ξεχωριστή δεξαμενή. Συμπτώματα που υποδηλώνουν την παρουσία στο ενυδρείο: μικρές, λευκές κουκκίδες στο σώμα του ψαριού, ξεφτισμένα πτερύγια, τρίψιμο του ψαριού στο έδαφος και διακοσμήσεις, ορατή θόλωση του σώματος που προκαλείται από υπερπαραγωγή βλέννας. Σε συσκευασίες των: 50 ml, 100 ml.

TROPICAL SALT FOR HATHING ARTEMIA 250ml

5.60
Το άλας εκκόλαψης Artemia χρησιμοποιείται για την παρασκευή ενός διαλύματος στο οποίο επωάζονται οι κύστεις Salina Artemia. Δεν περιέχει ιώδιο, το οποίο είναι τοξικό για τις προνύμφες Artemia. Προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή χρήση των κύστεων και να μεγιστοποιηθεί ο ρυθμός εκκόλαψης, το αλάτι έχει εμπλουτιστεί με μια ουσία που αυξάνει το pH της άλμης σε 8. Για να παρασκευαστεί η άλμη, διαλύονται 15-20 g άλατος σε 1 λίτρο νερό. Οι προνύμφες Artemia salina, που λαμβάνονται με αυτόν τον τρόπο, είναι απαραίτητα τρόφιμα για μικρά είδη ψαριών και πολλά θαλάσσια ασπόνδυλα. Σε συσκευασίες των: 250 ml/ 300 gr.

TROPICAL HEALTHOSAN 50ml

5.50
Προστατεύει αποτελεσματικά τα ψάρια από επικίνδυνα παθογόνα όπως τα βακτήρια, τα πρωτόζωα και τους μύκητες. Επιταχύνει την αναγέννηση της κατεστραμμένης επιδερμίδας και των χαραγμένων πτερυγίων. Προστατεύει αποτελεσματικά τα αυγά. Σε συσκευασίες των: 50 ml.

TROPICAL MULTIMINERAL 50ml-100ml

5.509.10
Παρασκευή με ιχνοστοιχεία για ενυδρεία γλυκού νερού. Προετοιμασία για να συμπληρώσετε το ενυδρείο σας με απαραίτητα ιχνοστοιχεία. Τόσο τα ψάρια όσο και τα φυτά αφομοιώνουν συνεχώς τα ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για πολλές ζωτικές διεργασίες και επομένως η περιεκτικότητά τους στο νερό μειώνεται σταδιακά. Η έλλειψη ιχνοστοιχείων αποτελεί αιτία πολλών ασθενειών και ανωμαλιών στην ανάπτυξη των ψαριών, συνήθως ανεπανόρθωτες. Για την αποφυγή ανεπάρκειας ιχνοστοιχείων συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το Tropical Multimineral μετά από κάθε αλλαγή νερού και επιπλέον σε περιόδους μεγαλύτερης ζήτησης, όπως ανάκαμψη, αναπαραγωγή, μετά τη χρήση ενεργού άνθρακα κλπ. Σε συσκευασίες των: 50 ml, 100 ml.

TROPICAL AQUA PLANT 50ml-250ml

5.3016.90
Υγρό Tropical Aqua Plant, ένα προϊόν με μακροστοιχεία για φυτά ενυδρείου. Παρέχει άζωτο (N), φώσφορο (P) και κάλιο (K), στις κατάλληλες ποσότητες. Προορίζεται για τη λίπανση φυτεμένων ενυδρείων, όπου μπορεί να προκύψει έλλειψη ιχνοστοιχείων το οποίο οδηγεί στην περιορισμένη ανάπτυξη των φυτών και στην βαθμιαία νέκρωσή τους. Η συχνή χρήση του προϊόντος εγγυάται την έντονη και σωστή ανάπτυξη των φυτών. Σε συσκευασίες των: 50 ml, 100 ml, 250 ml.

TROPICAL FERRO-AKTIV 50ml-500ml

5.5028.20
Tropical Ferro-Aktiv: λίπασμα για υδρόβια φυτά που καλλιεργούνται σε ενυδρεία. Προορίζεται για συστηματική συμπλήρωση του σιδήρου, ένα μέρος της χλωροφύλλης - μια πράσινη χρωστική ουσία που βρίσκεται σε όλα σχεδόν τα φυτά. Η έλλειψη σιδήρου οδηγεί σε χλωρόζη - τα φύλλα γίνονται ανοιχτά όταν διαταραχθεί η σύνθεση χλωροφύλλης, γεγονός που εμποδίζει την ανάπτυξη των φυτών. Μαζί με αυτό το παρασκεύασμα συνιστούμε: Tropical Aqua Plant, Tropical Aquaflorin Potassium. Σε συσκευασίες των: 50 ml, 500 ml.

TROPICAL ESKLARIN POND 250ml-2lt

15.1088.10
Το Tropical Esklarin Pond είναι μια προετοιμασία νερού σε λίμνες. Προετοιμασία του νερού σε λίμνες κήπου, που συνιστάται ιδιαίτερα για τις νέες λίμνες και εκείνες που προορίζονται για την αλλαγή νερού. Το Tropical Esklarin Pond εξουδετερώνει άλατα βαρέων μετάλλων. Σε συσκευασίες των: 250 ml, 2 lt.

TROPICAL ANTYCHLOR POND 250ml

14.90
Το Tropical Antychlor Pond  είναι σχεδιασμένο για γρήγορη προετοιμασία του νερού βρύσης που προορίζεται για χρήση σε λίμνες κήπου. Eξουδετερώνει το τοξικό χλώριο, το οποίο είναι επικίνδυνο για τα ψάρια και το οποίο υπάρχει στο νερό της βρύσης που έχει υποστεί μολύνσεις με ενώσεις χλωρίου σε κάθε αλλαγή νερού. Σε συσκευασίες των: 250 ml.

TROPICAL AQUAFLORIN POTASSIUM 50ml-2lt

5.3094.20
Λιπάσματα καλίου Tropical Aquaflorin Potassium για ενυδρεία με υδρόβια φυτά. Ανόργανο λίπασμα πολλαπλών συστατικών με κάλιο που προορίζεται για υδρόβια φυτά. Απαραίτητο κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών μιας νέας δεξαμενής, σε περίπτωση έλλειψης καλίου και όταν δεν συνιστάται η χρήση άλλων μακροθρεπτικών ουσιών. Δεν περιέχει άζωτο και φώσφορο, επομένως συνιστάται για δεξαμενές με πυκνό πληθυσμό ψαριών, όπου αυτά τα δύο στοιχεία απελευθερώνονται περισσότερο από τα περιττώματα και τα υπολείμματα των ψαριών. Η προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης από τα φύκη και παρέχει στα φυτά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ενισχύοντας την ανάπτυξη και την εμφάνισή τους. Σε συσκευασίες των: 50 ml, 100 ml, 500 ml, 2 lt.

TROPICAL CARBO 100ml-500ml

8.8027.20
Το Tropical Carbo είναι ένα λίπασμα, το οποίο αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική πηγή οργανικού άνθρακα για τα υδρόβια φυτά. Ο άνθρακας χρησιμοποιείται στη φωτοσύνθεση για την παραγωγή οργανικών ενώσεων. Η τακτική εφαρμογή του λιπάσματος εξασφαλίζει εντατική ανάπτυξη των υδρόβιων φυτών, γεγονός που συμβάλλει στην επίτευξη βιολογικής ισορροπίας στη δεξαμενή και περιορίζει τον κίνδυνο προβλημάτων με φύκια ή κακές παραμέτρους νερού. Σε συσκευασίες των: 100 ml, 250 ml, 500 ml.