Το Raggio di Sole® είναι μια ιστορική μάρκα ιταλικών προϊόντων για τη διατροφή των ζώων. Το ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών είναι σε θέση να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες των κτηνοτρόφων, των λιανοπωλητών και των καταναλωτών. Η ποιότητα και η καινοτομία ήταν πάντα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Raggio di Sole® και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες συνεχίζουν να το επιλέγουν ως έμπιστο συνεργάτη τους, στον βιομηχανικό και τον λιανικό τομέα.

Από το 2011, ο Raggio di Sole® συμμετέχει στο τμήμα Animal Nutrition της Cargill®, μια πολυεθνική που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ενισχυμένη από αυτή τη συνέργεια, η Raggio di Sole® προσπαθεί καθημερινά να εξασφαλίζει στους πελάτες της την ποιότητα των προϊόντων της και την αριστεία των υπηρεσιών της.

Η ιστορία μας

Ο Raggio di Sole® γεννήθηκε το 1942 από τη διαίσθηση του Luigi Bonati, ενός νέου φαρμακοποιού από τη Fiorenzuola D’Arda (PC). Συγκινημένος από ένα πνεύμα καινοτομίας, ανέπτυξε διορθωτικά μέτρα ικανά να λύσουν το πρόβλημα της ραχίτιδας, το οποίο ταλαιπωρούσε εκείνα τα χρόνια πολλούς στάβλους.

“Η ηλιαχτίδα που αποκατέστησε την υγεία και την απόδοση στα ζώα έγινε έτσι το σύμβολο μιας εταιρείας που προορίζεται να αναπτυχθεί”

Πρόδρομος της έννοιας της καλής μεταχείρισης των ζώων, ο Λουίτζι Μπονάτι κατευθύνει την εταιρεία του στην ανάπτυξη της γενετικής και στη βελτίωση της διατροφής των ζώων, εισάγοντας την τροφή pellet στην αγορά τη δεκαετία του 1960.

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, το Raggio di Sole® εξαπλώθηκε σε όλη την Ιταλία, ενισχύοντας τη σύνδεσή του με την περιοχή.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

RAGGIO DI SOLE FLY PATE TH WHITE EXTRA 12kg

59.90
Λευκή ξηρή αυγοτροφή υψηλής ποιότητας. Κατάλληλη για λευκά καναρίνια – χωρίς χρωστικές ουσίες.

RAGGIO DI SOLE FLY PATE TH LIPOSOFT 12kg

57.90
Λευκή μαλακή αυγοτροφή υψηλής ποιότητας σε μορφή patee. Κατάλληλη για λιποχρωμικά καναρίνια – χωρίς χρωστικές ουσίες.

RAGGIO DI SOLE FLY PATE TH INDIOS 1,5kg

13.90
Υγρή αυγοτροφή υψηλής ποιότητας – λευκού χρώματος με βάση το μπισκότο. Με προσθήκη σπόρων, αποξηραμένων εντόμων, μελιού, αυγών, προνυμφών κ.α. Κατάλληλη για όλα τα ιθαγενή, σποροφάγα πτηνά, spinus και καρδερινες.

RAGGIO DI SOLE FLY PATE TH BIANCO PREMIUM 12kg

48.90
Λευκή μαλακή αυγοτροφή γενικής χρήσης. Ισορροπημένη με υψηλή πεπτικότητα, ιδανική για την ανάπτυξη και το φτέρωμα των καναρινιών.

RAGGIO DI SOLE FLY PATE HB PAPALANCA 5kg

22.90
Λευκή υγρή αυγοτροφή υψηλής ποιότητας με μέλι, χωρίς χρωστικές και σπόρους. Ισορροπημένη με υψηλή πεπτικότητα, ιδανική για την ανάπτυξη και το φτέρωμα των καναρινιών

RAGGIO DI SOLE FLY PATE HB CARIOCA 2kg

13.90
Υγρή αυγοτροφή υψηλής ποιότητας, χωρίς χρωστικές με υψηλή πεπτικότητα. Το HB Carioca είναι πολύ εύγευστο και ενεργητικό χάρη στην περιεκτικότητα σε φρούτα. Ιδανική για την ανάπτυξη και το φτέρωμα των σποροφάγων πτηνών (καναρίνια, μικρά ψιττακοειδή, παραδείσια, υβρίδια κ.α).