Η πολυετή εμπειρία στο χώρο της κατασκευής καλουπιών σε συνδυασμό με την αγάπη για τα πτηνά, μας εισήγαγε το 2003 στο χώρο αυτό με παραγωγή δικών μας προϊόντων για την πτηνοτροφία. Εφαρμόσαμε την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια καθώς επίσης και τα αποτελέσματα των μελετών που διενήργησαν για λογαριασμό μας εξειδικευμένοι επιστήμονες του κλάδου της πτηνοτροφίας. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που μπορείτε εσείς να δείτε σήμερα στην ιστοσελίδα μας. Φυσικά, η εξέλιξη είναι συνεχής και η πρόσθεση προϊόντων στον κατάλογό μας είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει στα όρια αυτής της ιστοσελίδας. Η εταιρεία συνεχίζει το έργο της με νέες ιδέες από τα νεότερα μέλη της οικογενείας.

Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

PECO ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΛΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΑΚΙ

4.10
Φωλιά πλαστική ελεγχόμενη εξωτερική με αφαιρούμενο καλαθάκι για καλύτερο έλεγχο των νεοσσών. Διαστάσεις : 13 x 12 x 18 cm Το εσωτερικό καλαθάκι δεν συμπεριλαμβάνεται στην αναγραφόμενη τιμή. Μπορείτε να το βρέιτε εδώ : PECO ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΛΙΑ 10cm

PECO ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 100ml

0.80
Ποτίστρα ωδικών πτηνών με διάφανη βάση σιλικόνης για μεγαλύτερη αντοχή. Χωρητικότητα 100ml.

PECO ΑΥΓΟΘΗΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙ

0.50
Πλαστική αυγοθήκη με ποδαράκι για τη στήριξη των πτηνών και δοσομετρητή. Στα χρώματα: κίτρινο,κοκκινο,κιτρινο,μπλε,πράσινο, άσπρο ή color mix

PECO ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΓΟΘΗΚΗ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

0.60
Εσωτερική πλαστική διάφανη αυγοθήκη με δακτυλίδι στήριξης. Σε 5 χρώματα: color mix

PECO ΤΑΪΣΤΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΛΟΥΞ

0.80
Η ταΐστρα είναι κατασκευασμένη ώστε να τοποθετείται και στην εξωτερική μεριά του κλουβιού αλλά και στην εσωτερική με τη βοήθεια των ειδικών βάσεων στήριξης στο μπροστινό και πίσω μέρος. Διαθέτει σκαλοπάτι για να φτάσει το πουλί την τροφή του. Είναι κατασκευασμένη από ημιδιαφανές ανθεκτικό υλικό και η χωρητικότητά της είναι 100γρ.τροφής.

PECO ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΤΗΝΩΝ ΜΙΚΡΗ & ΜΕΓΑΛΗ

0.890.99
Εσωτερική μπανιέρα μικρόσωμων πτηνών (όπως: καναρίνια, παπαγαλάκια μικρόσωμα, παραδείσια κ.α.) Color mix σε 5 χρώματα. Σε 2 μεγέθη μεγάλη για ζευγαρώστρες ή μεγάλες κλούβες και μικρή για μονά κλουβιά.

PECO ΚΛΑΔΑΚΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΣΙΟ 15.5-18 cm COLOR MIX

0.190.20
Πλαστική ίσια πατήθρα πτηνών. Σε 2 μεγέθη: Μικρό 15,5cm – Μεγάλο 18cm 

PECO ΠΙΑΣΤΡΑΚΙ-ΓΑΝΤΖΑΚΙ ΓΙΑ ΛΕΚΑΝΕΣ ΚΛΟΥΒΙΩΝ 5cm

0.29
Πλαστικά γαντζάκια-πιαστράκια στερέωσης λεκάνης στο κλουβί. Προσαρμόζετε τη μία άκρη στο κλουβί και κουμπώνετε την άλλη στη λεκάνη στερεώνοτάς την έτσι στη βάση του κλουβιού. Ξεκουμπώνουν εύκολα ώστε να μπορείτε να την αφαιρείτε για να την καθαρίσετε.

PECO ΠΙΑΣΤΡΑΚΙ-ΓΑΝΤΖΑΚΙ ΓΙΑ ΛΕΚΑΝΕΣ ΚΛΟΥΒΙΩΝ 3,5cm

0.26
Πλαστικά γαντζάκια-πιαστράκια στερέωσης λεκάνης στο κλουβί. Προσαρμόζετε τη μία άκρη στο κλουβί και κουμπώνετε την άλλη στη λεκάνη στερεώνοτάς την έτσι στη βάση του κλουβιού. Ξεκουμπώνουν εύκολα ώστε να μπορείτε να την αφαιρείτε για να την καθαρίσετε.

PECO ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΛΟΥΒΙΟΥ 35,5×21,5cm

5.99
Ανταλλακτική πλαστική λεκάνι. Διαστάσεις λεκάνης : 35,5 x 21,5 cm Κατάλληλη για όλα τα κλουβιά διαστάσεων : 34,5 x 20,5 cm Σε 8 χρώματα. Με τυχαία επιλογή χρωμάτων.

PECO ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΛΟΥΒΙΟΥ ΜΙΝΙ 27,5×17,5cm

3.99
Ανταλλακτική πλαστική λεκάνι μίνι Διαστάσεις : 27,5 x 17,5 cm Κατάλληλη για όλα τα κλουβιά διαστάσεων : 26,5 x 16,5 cm Σε 8 χρώματα. Με τυχαία επιλογή χρωμάτων.