ΦΡΟΝΤΟΥΜΕ ΤΑ κατοικίδια ΣΑΣ

Η συμβίωση με ένα κατοικίδιο είναι μια μοναδική εμπειρία: δημιουργείται ένας ιδιαίτερος δεσμός που συνεπάγεται μεγάλη δέσμευση. Προσφέροντας συγκεκριμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, φροντίζουμε για την υγεία και την ευημερία των κατοικίδιων σας, παρέχοντας όλες τις απαντήσεις σε όσους θέλουν να δώσουν στους μικρούς τους δια βίου φίλους το καλύτερο.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα του πάθους του Signor Clemente Padovan για τα ζώα και αυτός είναι ο λόγος που τα προϊόντα μας φέρουν το όνομά του.

Ήταν το 1953 όταν άρχισε να φτιάχνει την πρώτη του τροφή για πτηνά και μέχρι σήμερα η εταιρεία βασίζεται στις ίδιες αξίες: να κάνει τη ζωή με τα κατοικίδια στο σπίτι πάντα χαρά. Επιλέγουμε τις πρώτες ύλες πολύ προσεκτικά, προμηθεύοντάς τις απευθείας από περιοχές σε όλο τον κόσμο όπου καλλιεργούνται παραδοσιακά συγκεκριμένες καλλιέργειες, ενώ όλη η επεξεργασία γίνεται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας στην Ιταλία, προκειμένου να διασφαλιστεί διπλός ποιοτικός έλεγχος.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

PADOVAN TROPICAL PATEE ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ 700gr

6.90
Συμπληρωματική μαλακή τροφή (pâtée), με φρούτα και αυγό. Κατάλληλη για τη σίτιση μεσαίων παπαγάλων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.