Πάθος για Premium. Δέσμευση για την Φροντίδα.

Στην Oxbow, πιστεύουμε ότι η ποιότητα ζωής ξεκινά με την ποιοτική φροντίδα. Από την αρχή, υποσχεθήκαμε να επενδύσουμε στην υγεία και την ευημερία των μικρών ζώων μέσω μιας σειράς αρχών και πρωτοβουλιών που υπερβαίνουν τη διατροφή. Το καθήκον και η υπόσχεσή μας, το Oxbow Way είναι να κάνουμε μια πραγματική διαφορά στη ζωή των κατοικίδιων ζώων και των ανθρώπων που τα αγαπούν. Σε αυτό, καθοδηγούμαστε από τέσσερις θεμελιώδεις αρχές: ποιότητα, καινοτομία, εκπαίδευση και εκτίμηση.

Προβολή όλων των 9 αποτελεσμάτων

OXBOW CRITICAL CARE APPLE-BANANA ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ 141gr

15.90
Το διατροφικό συμπλήρωμα της Oxbow Critical Care με Μήλο και Μπανάνα αποτελεί μια εξαιρετική διατροφή αποθεραπείας, η οποία μπορεί να χορηγηθεί σε όλα τα κατοικίδια που βρίσκονται σε ανάρρωση. Αυτή η εξειδικευμένη φόρμουλα περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μιας ολοκληρωμένης διατροφής, όπως επίσης και συστατικά υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, ώστε να διασφαλίζεται η κατάλληλη φυσιολογία του εντέρου αλλά και όλου του πεπτικού συστήματος.

OXBOW CRITICAL CARE ANISE ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ 141gr

15.90
Το διατροφικό συμπλήρωμα της Oxbow Critical Care με γλυκάνισο αποτελεί μια εξαιρετική διατροφή αποθεραπείας, η οποία μπορεί να χορηγηθεί σε όλα τα κατοικίδια που βρίσκονται σε ανάρρωση. Αυτή η εξειδικευμένη φόρμουλα περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μιας ολοκληρωμένης διατροφής, όπως επίσης και συστατικά υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, ώστε να διασφαλίζεται η κατάλληλη φυσιολογία του εντέρου αλλά και όλου του πεπτικού συστήματος.

OXBOW ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ URINARY SUPPORT 60tabs

13.50
Για τα ζώα με ιστορικό προβλημάτων του ουροποιητικού, όπως λοιμώξεις, πέτρες στην ουροδόχο κύστη, ή κρυστάλλους στα ούρα.

OXBOW ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ SIMPLE REWARD 15gr

6.99
Φυσική λιχουδιά με υψηλή γευστικότητα και φυσική πηγή βιταμίνης C. Περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά. Ξήρανση με ψύξη για να διατηρείται η φρεσκάδα. 100% πραγματικές φράουλες. Νόστιμο και υγιεινό σνακ για κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, τσιντσιλά και άλλα μικρά κατοικίδια ζώα.

OXBOW ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ SIMPLE REWARD 30gr

6.99
Φυσική λιχουδιά με υψηλή γευστικότητα και φυσική πηγή βιταμίνης Β6 και καλίου. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά. Ξήρανση με ψύξη για να διατηρείται η φρεσκάδα. Μέγεθος μπουκιάς για έλεγχο προσφερόμενης ποσότητας. Νόστιμο και υγιεινό σνακ για κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, τσιντσιλά και άλλα μικρά κατοικίδια ζώα.

OXBOW ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ TIMOTHY SIMPLE REWARD 40gr

6.99
Φυσική λιχουδιά πλούσια σε ίνες με βάση το χόρτο Timothy. Περιέχει λιναρόσπορο και canola. Νόστιμο και υγιεινό σνακ για κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, τσιντσιλά και άλλα μικρά κατοικίδια ζώα.

OXBOW ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ SIMPLE REWARD BAKED 56gr

5.99
Oxbow Λιχουδιές – Συνδυασμός από γευστικές κόκκινες πιπεριές και Timothy Hay για υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες. Νόστιμο και υγιεινό σνακ για κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, τσιντσιλά και άλλα μικρά κατοικίδια ζώα.

OXBOW ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΜΗΛΟ & ΜΠΑΝΑΝΑ SIMPLE REWARD BAKED 56gr

5.99
Φυσική λιχουδιά που συνδυάζει τις ακαταμάχητες γεύσεις του πραγματικού μήλου και της μπανάνας με υγιεινό Timothy χόρτο. Νόστιμο και υγιεινό σνακ για κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, τσιντσιλά και άλλα μικρά κατοικίδια ζώα.

OXBOW ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ SIMPLE REWARD BAKED 56gr

5.99
Συνδυασμός από cranberries και Timothy Hay για υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες. Νόστιμο και υγιεινό σνακ για κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, τσιντσιλά και άλλα μικρά κατοικίδια ζώα.