Η αγάπη για τα ζώα είναι πολύ ανθρώπινη υπόθεση και πολύ ενεργή κάθε μέρα, όλο το χρόνο. Το γνωρίζουμε, το εφαρμόζουμε, δημιουργήσαμε την σειρά On The Go® για αυτό.
Το κύριο μέλημα μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Οι λιχουδιές On The Go® εξισορροπούν άριστα την καλή τροφή με την ελκυστική γεύση. Υποβάλλονται στους πιο αυστηρούς ελέγχους και τα διατροφικά τους χαρακτηριστικά περιγράφονται αναλυτικά στις συσκευασίες- καλύπτουν ανάγκες ενίσχυσης της υγείας, εκπαίδευσης και εμπλουτισμού της διατροφής.
Μετά από έλεγχο που διεξήχθη στην ποιότητα των λιχουδιών On The Go® της Pet Interest®, παραθέτουμε τα αποτελέσματα:

  • Απόλυτα ασφαλή για την υγιεινή διατροφή των σκύλων
  • Εξαιρετικής ποιότητας αφού κατά κύριο λόγο περιείχαν κρέας και ανταποκρίνονται πλήρως στις διατροφικές απαιτήσεις των σκύλων.
  • Ασφαλή για τους ιδιοκτήτες αλλά και για αυτούς που τυχαία θα τα κατανάλωναν.
  • Είναι φρέσκα και ελαφρώς αφυδατωμένα κρέατα ή φιλέτα ψαριού (σε κλίβανο με λιγότερο από 90° για την ήπια αφυδάτωση τους) σε 31 μοναδικούς συνδυασμούς.

Εξέχουσα θέση έχουν και τα οδοντικά προϊόντα της σειράς On The Go®, που με φυσικά συστατικά καταφέρνουν να ισορροπήσουν το PH της στοματικής κοιλότητας του ζώου και συνάμα την εκγύμναση των ούλων. Εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα μέντας, μάραθου, άνηθου και άλφαλφα προσφέρουν δροσερή αναπνοή και μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Είναι σαν την παιδική οδοντόκρεμα αλλά για σκύλους.

ΧΩΡΙΣ χρωστικές ουσίες
ΧΩΡΙΣ ενισχυτικά γεύσης και όσφρησης
ΧΩΡΙΣ πρόσθετα συντηρητικά
ΧΩΡΙΣ σιτηρά
ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΧΑΜΗΛΑ σε λιπαρές ουσίες και αλάτι

Βλέπετε 1–12 από 18 αποτελέσματα

ON THE GO CAT TUNA JELLY 15gr

0.70
Ζελέ από φρέσκο τόνο. Κατάλληλο συμπλήρωμα-topping για την ξηρά τροφή. Βοηθάει στην πρόσληψη νερού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λιχουδιά.
  • Υποαλλεργικό
  • Χωρίς σιτηρά & ζάχαρη
  • Με χαμηλά λιπαρά

ON THE GO CAT CHICKEN JELLY 15gr

0.70
Ζελέ από φρέσκο κοτόπουλο. Κατάλληλο συμπλήρωμα-topping για την ξηρά τροφή. Βοηθάει στην πρόσληψη νερού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λιχουδιά.
  • Υποαλλεργικό
  • Χωρίς σιτηρά & ζάχαρη
  • Με χαμηλά λιπαρά

ON THE GO ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΓΑΤΑΣ CAT CHICKEN BITES 25gr

1.10
Τρυφερές λιχουδίες για γάτα ,φρέσκιες μπουκίτσες από 95% κρέας κοτόπουλου!

ON THE GO ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΓΑΤΑΣ CAT DUCK BITES 25gr

1.10
Μπουκίτσες -λιχουδιές γάτας από 95% κρέας πάπιας! Τα ON THE GO! pocket size είναι ιδανικά στη βόλτα, στο ταξίδι,  στην τσέπη μας για κάθε περίπτωση !

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ PET INTEREST ON THE GO DUCK CUTLET BITES 75gr

2.00
Τρυφερά φιλετάκια πάπιας. Κατάλληλο για όλους τους σκύλους. Τα ON THE GO! pocket size είναι ιδανικά στη βόλτα, στο ταξίδι, στις παρέες, στους επαγγελματικούς χώρους… στην τσέπη μας για κάθε περίπτωση όπου θα χρειαστεί μια πολύ πειστική λιχουδιά!

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ PET INTEREST ON THE GO DOG TUNA BITES 25gr

0.99
Μπουκίτσες από 70% κρέας τόνου! Κατάλληλο για όλους τους σκύλους. Τα ON THE GO! pocket size είναι ιδανικά στη βόλτα, στο ταξίδι, στις παρέες, στους επαγγελματικούς χώρους… στην τσέπη μας για κάθε περίπτωση όπου θα χρειαστεί μια πολύ πειστική λιχουδιά!

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ PET INTEREST ON THE GO DOG SALMON BITES 25gr

0.99
Μπουκίτσες από 70% κρέας σολομού και 25,8% πουλερικών! Κατάλληλο για όλους τους σκύλους. Τα ON THE GO! pocket size είναι ιδανικά στη βόλτα, στο ταξίδι, στις παρέες, στους επαγγελματικούς χώρους… στην τσέπη μας για κάθε περίπτωση όπου θα χρειαστεί μια πολύ πειστική λιχουδιά!

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ PET INTEREST ON THE GO DOG LAMB BITES 25gr

0.99
Μπουκίτσες από 95% κρέας αρνιού! Κατάλληλο για όλους τους σκύλους. Τα ON THE GO! pocket size είναι ιδανικά στη βόλτα, στο ταξίδι, στις παρέες, στους επαγγελματικούς χώρους… στην τσέπη μας για κάθε περίπτωση όπου θα χρειαστεί μια πολύ πειστική λιχουδιά!

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ PET INTEREST ON THE GO DOG DUCK LEGS 75gr

2.09
Μπουτάκια πάπιας με ασβέστιο. Κατάλληλο για όλους τους σκύλους. Τα ON THE GO! pocket size είναι ιδανικά στη βόλτα, στο ταξίδι, στις παρέες, στους επαγγελματικούς χώρους… στην τσέπη μας για κάθε περίπτωση όπου θα χρειαστεί μια πολύ πειστική λιχουδιά!

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ PET INTEREST ON THE GO DOG DUCK BITES 25gr

0.99
Μπουκίτσες από 95% κρέας πάπιας! Κατάλληλο για όλους τους σκύλους. Τα ON THE GO! pocket size είναι ιδανικά στη βόλτα, στο ταξίδι, στις παρέες, στους επαγγελματικούς χώρους… στην τσέπη μας για κάθε περίπτωση όπου θα χρειαστεί μια πολύ πειστική λιχουδιά!

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ PET INTEREST ON THE GO DOG CHICKEN LEGS 75gr

2.09
Μπουτάκια κοτόπουλου με ασβέστιο. Κατάλληλο για όλους τους σκύλους. Τα ON THE GO! pocket size είναι ιδανικά στη βόλτα, στο ταξίδι, στις παρέες, στους επαγγελματικούς χώρους… στην τσέπη μας για κάθε περίπτωση όπου θα χρειαστεί μια πολύ πειστική λιχουδιά!