Η Dogness (International) Co., Ltd. είναι η κορυφαία εταιρεία μάρκας έξυπνης τεχνολογίας κατοικίδιων ζώων στον κόσμο και είναι ο ιδρυτής του «Pet Smart Ecosystem».

Επί του παρόντος, η εταιρεία διαθέτει Smart Pet Technology, Pet Traction και άλλους τομείς, δημιουργεί πλατφόρμα δικτύωσης κατοικίδιων ζώων που συνδέει ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και τελικά σχηματίζει ένα οικολογικό μοντέλο “πολλαπλών κατηγοριών, μία πλατφόρμα”.

Η Dogness σχεδιάζει να αυξήσει τα τμήματα υγειονομικής περίθαλψης κατοικίδιων για να δημιουργήσει μια πλατφόρμα IoT για κατοικίδια που συνδέει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων και αναπόφευκτα θα συνδυάζει «τέσσερις κατηγορίες, μία πλατφόρμα».

Το σλόγκαν Dogness είναι: «Απλοποιήστε τον τρόπο ζωής των κατοικίδιων». Τα κατοικίδια που αγαπάτε και σας ενδιαφέρουν είναι η έμπνευσή μας, επομένως τα προϊόντα που περιμένετε είναι αυτό που επιδιώκουμε.

Η Dogness διασφαλίζει ότι όλες οι πτυχές της ανάπτυξης προϊόντων, της παραγωγής, των πωλήσεων και μετά την πώληση θα προέρχονται από την απλή έννοια του «πρώτου κατοικίδιου». Στις 20 Δεκεμβρίου 2017, η Dogness προσγειώθηκε επίσημα στο NASDAQ (μετοχικός κωδικός: DOGZ), καθιστώντας την πρώτη εισηγμένη εταιρεία στον κόσμο στον τομέα της τεχνολογίας κατοικίδιων ζώων.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.