Τα τελευταία 30 χρόνια, αναπτύξαμε με επιτυχία την επωνυμία μας και παρουσιάσαμε τις ροές μας σε αγορές σε όλο τον κόσμο.

Χάρη στις προσπάθειές μας και την ποιότητα των προϊόντων μας, έχουμε φτάσει σε περισσότερες από 50 χώρες και στις πέντε κατοικημένες ηπείρους.

Είμαστε περήφανοι που μπορέσαμε να ανταγωνιστούμε άλλους παγκόσμιους παίκτες στον κλάδο μας, υπερβαίνοντας τα όρια και θέτοντας νέες τάσεις, προσφέροντας στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα τροφοδοσίας που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα.

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

DAJANA ΤΡΟΦΗ SUGAR GLIDER 250ml

5.50
Η τροφή country mix exclusive για Sugar Gliders περιέχει όλα τα σημαντικά συστατικά που χρειάζεται το ζώο σας. Πλούσιο σε έντομα, φρούτα και λαχανικά. Χάρη στη βέλτιστη αναλογία ασβεστίου και φωσφόρου, βοηθά στην πρόληψη της οστεοπόρωσης. Εμπλουτισμένο με υψηλής ποιότητας φυτικά, ζωικά λίπη και τις απαραίτητες βιταμίνες. Βασική τροφή για Sugar Glider.

DAJANA HOLIDAY BLOCK 30gr

3.10
Να τοποθετήσετε το μπλοκ στο ενυδρείο, πριν φύγετε από το σπίτι για το Σαββατοκύριακο ή άλλη παρόμοια βραχυπρόθεσμη χρονική περίοδο. Το φαγητό απελευθερώνετε από το μπλοκ σταδιακά. Δοσολογία
Το μπλοκ είναι επαρκής για 20-25 ψάρια σε ένα ενυδρείο για 14 ημέρες.

DAJANA WEEKEND BLOCK 25gr

2.90
Να τοποθετήσετε το μπλοκ στο ενυδρείο, πριν φύγετε από το σπίτι για το Σαββατοκύριακο ή άλλη παρόμοια βραχυπρόθεσμη χρονική περίοδο. Το φαγητό απελευθερώνετε από το μπλοκ σταδιακά. Δοσολογία
Το μπλοκ είναι επαρκής για 15-20 ψάρια σε ένα ενυδρείο για 3-4 ημέρες.

DAJANA CRYSTAL WATER

2.00
Για καθαρό και διαυγές νερό.
Αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση. Απορρροφάει τον νιτρίτη. Εξαφανίζει την κακοσμία. Ενισχύει την άμυνα των ψαριών στα μικρόβια. Μειώνει την ανάπτυξη άλγης. Σταθεροποιεί το pH.
Διαρκεί για 1 μήνα περίπου.

DAJANA pH TEST

5.90
Test για εύκολη παρακολούθηση της τιμής του pH σε ενυδρεία γλυκού και θαλασσινού νερού, καθώς και λίμνες κήπων. Σε συσκευασίες των: 50 τεστ.  

DAJANA 3 ΣΕ 1 TEST

6.10
Οι λωρίδες δοκιμής 3 in 1 προορίζονται για τη μέτρηση της γενικής και ανθρακικής σκληρότητας, του βαθμού οξύτητας (pH) και της συγκέντρωσης ολικού χλωρίου σε γλυκό νερό. Σε συσκευασίες των: 25 τεστ.