Τα καλλωπιστικά ψάρια και το όνομα Pahlsmeier και Aquarium Münster είναι άρρηκτα συνδεδεμένα εδώ και δεκαετίες.

Όλα ξεκίνησαν με μια εταιρεία εκτροφής καλλωπιστικών ψαριών που ιδρύθηκε από τον Adolf Pahlsmeier Snr. το 1926, το οποίο σύντομα επρόκειτο να επιτύχει διεθνή αναγνώριση με την εξαγωγή ψαριών Angel στην Αμερική με θαλάσσια μεταφορά. Για τον ειδικό αυτό σκοπό δημιουργήθηκε μια εγκατάσταση ιχθυοτροφίας στο ωκεάνιο σκάφος «Βρέμη».

Υπό τη διαχείριση του Adolf Pahlsmeier jr. η εταιρεία αναπτύχθηκε περαιτέρω σε χονδρέμπορο καλλωπιστικών ψαριών. Οι εισαγωγές και οι εξαγωγές ήταν πλέον στο προσκήνιο. Με την πρωτοποριακή εφεύρεση του FAUNAMOR, του πρώτου φαρμάκου κατά του Ichthyophthirius (νόσος των λευκών κηλίδων), η επιχειρηματική ιδέα άλλαξε το 1968. Η γκάμα των υψηλής ποιότητας υδρόβιων προϊόντων επεκτάθηκε σε συνεχή βάση και αποτελεί σήμερα τον σημαντικότερο κλάδο. Ορόσημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν η αποκλειστική διανομή του Furanace-P (αργότερα: AQUAFURAN) και η ανάπτυξη του πατενταρισμένου συστήματος δοσολογίας του FURAMOR-P. Άλλες καινοτομίες είναι το AQUA-CLIPPER, διαφορετικές υποβρύχιες κόλλες και το AQUAVITAL BACTOSPRINT, το πρώτο προϊόν 2 συστατικών με ακινητοποιημένους μικροοργανισμούς που ενεργοποιούνται αμέσως πριν τη χρήση.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία εξελίχθηκε σε πάροχο υπηρεσιών για την παραγωγή συμβολαίων και τις υπηρεσίες που πληρούν τους νομικούς κανονισμούς και τα φαρμακευτικά πρότυπα.

Σήμερα η εταιρεία διοικείται από τους αδελφούς Dirk Pahlsmeier και Mark Pahlsmeier και τον δισέγγονο του ιδρυτή Moritz Pahlsmeier. Οι συνεργάτες του Aquarium Münster βρίσκονται σε όλες τις σημαντικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

AQUARIUMMUNSTER MULTITEST 6 ΣΕ 1

21.90
Το κιτ εγκλιματισμού SMART MOVE είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο με τα απαραίτητα εξαρτήματα για τον ήπιο εγκλιματισμό νέων ψαριών και άλλων οργανισμών στις συνθήκες νερού του ενυδρείου σας στο σπίτι.

AQUARIUMMUNSTER ΚΙΤ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΨΑΡΙΩΝ

18.90
Το κιτ εγκλιματισμού SMART MOVE είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο με τα απαραίτητα εξαρτήματα για τον ήπιο εγκλιματισμό νέων ψαριών και άλλων οργανισμών στις συνθήκες νερού του ενυδρείου σας στο σπίτι.