ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ PET HOUSE MARKET

Εγραφείτε Τώρα Στο Πρόγρμμα Επιβράβευσης της Pet House Market !

Για κάθε 1€ που ξοδεύετε κερδίζετε 10 πόντους.

1000 Πόντοι ισούνται με 3€ Έκπτωση.

Κάθε προϊόν αναγράφει τους πόντους που κερδίζετε από την αγορά του.

Μόλις ο χρήστης συγκεντρώσει 1000 πόντους δέχεται email ειδοποίησης με τον κωδικό του Κουπονιού που αντιστοιχεί σε έκπτωση 3€ και μπορεί να χρησιμοποιήσει από την ημερομηνία λήψης του ενημερωτικού email και έπειτα.

Στο πρόγραμμα επιβράβευσης του Pet House Market μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Xρήστες και MONO (Θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο pethousemarket.gr, σας δίδεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμό ακόμα και πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας). Ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στο πρόγραμμα με ένα μόνο λογαριασμό ανά άτομο.

Το Εκπτωτικό Κουπόνι έχει ισχύ 60 ημερολογιακές ημέρες. Οι πόντοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με τη μορφή έκπτωσης και δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με χρήματα.
Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος οι πόντοι αφαιρούνται για τη συγκεκριμένη αγορά.
Επίσης αφαιρούνται αν δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα για το Πρόγραμμα επιβράβευσης Πόντων μπορείτε να απευθύνεστε στο pethousemarket@gmail.com

Πολιτική Απορρήτου:

Τα προσωπικά στοιχεία που έχετε καταχωρήσει στο Pet House Market θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά για λόγους διαχείρισης του προγράμματος και για κανέναν άλλο λόγο.

Αλλαγές, Τερματισμός και/ή Αποχώρηση από το Πρόγραμμα

Η εταιρεία Pet House Market διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αλλάζει το περιεχόμενο τους κανόνες του προγράμματος ή ακόμα και να παύσει τη χρήση του χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση. Ως χρήστες είναι στη δική σας ευθύνη να ελέγχετε για ενδεχόμενες αλλαγές και να διαβάζετε τους όρους χρήσης σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.
Επιπλέον διατηρεί το δικαίωμα να εξαιρέσει άτομα από το πρόγραμμα λόγω κατάχρησης ή μη τήρησης των όρων χρήσης του. Το ίδιο ισχύει και για μέλη τα οποία είναι ανενεργά για περισσότερο από 18 μήνες. Εάν ανακληθεί η ιδιότητα που έχετε ως μέλος του προγράμματος αυτομάτως θα λήξουν όλοι οι πόντοι του προγράμματος.

Περιορισμός Ευθύνης

Το Pet House Market δεν φέρει ευθύνη για ζημιές οποιουδήποτε είδους προκύψουν από ή σε σχέση με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα. Ζημιές άμεσες, έμμεσες, απώλεια δεδομένων, εισοδήματος ή κέρδους, απώλεια ιδιοκτησίας και αξιώσεις από τρίτα μέλη Συμφωνώντας με τους όρους χρήσης συμφωνείτε ταυτόχρονα ότι παραιτείστε από το δικαίωμα να αναζητήσετε ευθύνη από το Pet House Market.