Όλα ξεκίνησαν με νέες ιδέες προϊόντων που σκέφτηκαν δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων κατοικίδιων για να πουλήσουν στο κατάστημά τους. Το 1997, αυτές οι ιδέες έγιναν T-Rex Products.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η αποστολή της T-Rex Products ήταν η έρευνα, η ανάπτυξη και η παροχή λύσεων εκτροφής, ευημερίας και εμπλουτισμού για την ενισχυμένη φροντίδα σε αιχμαλωσία ερπετών και αμφιβίων. Δημιουργημένη από το έντονο ενδιαφέρον της διατήρησης των ερπετών ως κατοικίδιων, η T-Rex Products έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο προμηθευτή ποιοτικών τροφών για ερπετά, συμπληρωμάτων, υποστρωμάτων, διακόσμησης και αξεσουάρ.

Το όραμα ήταν, και εξακολουθεί να είναι, να δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος μεταξύ του T-Rex και του χομπίστα των ερπετών, δημιουργώντας έναν δεσμό παρόμοιο με τη σχέση που μοιράζονται με τα κατοικίδιά τους. Η φιλοσοφία μας πίσω από κάθε προϊόν είναι να βελτιώσουμε τη ζωή τόσο του ζώου όσο και του ιδιοκτήτη του κατοικίδιου. Για το ζώο, αναζητούμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εμπλουτίσουμε τον βιότοπό του με τρόπο παρόμοιο με αυτό που θα βίωναν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Για τον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου, θέλουμε να του διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την παροχή αυτού του τύπου ενδιαιτήματος για το κατοικίδιο ζώο του χρησιμοποιώντας τα προϊόντα που προσφέρουμε. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα T-Rex.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

ΣΑΜΑΡΑΚΙ ΒΟΛΤΑΣ ΓΙΑ ΕΡΠΕΤΑ/ΣΑΥΡΕΣ Medium-Large-XLarge

19.9028.90

T-Rex Comfort Leash

Σαμαράκι για ερπετά και σάυρες, για ξέγνοιαστες βόλτες. Διαθέσιμο σε 3 μεγέθη: Medium, Large, XLarge.