Η STA Solution Srl είναι μια εταιρεία 100% κατασκευασμένη στην Ιταλία, η οποία γεννιέται δημιουργώντας και σχεδιάζοντας όλα όσα χρειάζονται για την ορνιθολογία και την αναπαραγωγή της.

Η λειτουργικότητα και ο σχεδιασμός είναι οι στόχοι μας: η σχολαστική παρατήρηση στη φύση των συνήθων των ζώων και η αλληλεπίδραση με τους ειδικούς έχουν δημιουργήσει μια μοναδική και πλήρη συλλογή, πλούσια σε περιεχόμενο που εκτιμάται σε όλο τον κόσμο.

Τα πάντα παράγονται και αποθηκεύονται εξ ολοκλήρου στο κεντρικό εργοστάσιο για να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών μας. Όλα τα άρθρα του καταλόγου είναι πάντα διαθέσιμα άμεσα και για μεγάλες ποσότητες.

Ο σεβασμός για την ευημερία των ζώων ολοκληρώνει την αποστολή μας, καθιστώντας πάντα πιο άνετους χώρους βιότοπων πουλιών και χρησιμοποιώντας μόνο μη τοξικές πρώτες ύλες πλήρως ανακυκλώσιμες με επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες που φέρουν το σήμα μας.

STA είκοσι χρόνια ιστορίας συνεχούς ανάπτυξης.

Βλέπετε 1–12 απο 47 αποτέλεσματα

S.T.A. ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ-ΡΟΔΑ ΓΙΑ ΧΑΜΣΤΕΡ 20x12x14.5cm

1.99
Το κατοικίδιο σας θα είναι σε θέση ασκείται, σημαντικό για την καλή του υγεία, αποφεύγοντας παράλληλα τις βαρετές στιγμές. Διαστάσεις : 20 x 12 x 14.5 cm

S.T.A. ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΧΑΜΣΤΕΡ 11x9x13.5cm

2.99
Παιχνίδι για χάμστερ, άριστης ποιότητας που συμβάλει στην υψηλή ποιότητα διαβίωσης για τα μικρά τρωκτικά σαν τα χάμστερ. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους κλουβιών.

BENELUX ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΠΙΛΙΑ 65cc-400cc

2.905.30
Ποτίστρα με μπίλια κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό. Κατάλληλη για κλουβιά με κάθετο σύρμα. Χωρητικότητες : 65cc, 85cc, 250cc, 400cc

S.T.A. ARCHIMEDE ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΦΩΛΙΑ 10cm

8.90
Πλαστική εξωτερική φωλιά από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό. Διαθέτει αποσπώμενο καλαθάκι, πόρτα και εξωτερική θήκη διατήρησης αυγών.

S.T.A. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΡΜΑΤΙΝΗ ΦΩΛΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΑ 11x11x16cm

3.70
Εξωτερική συρμάτινη φωλιά με πόρτα, πλαστική βάση και ποδαράκι για εύκολη πρόσβαση των πτηνών.