Η STA Solution Srl είναι μια εταιρεία 100% κατασκευασμένη στην Ιταλία, η οποία γεννιέται δημιουργώντας και σχεδιάζοντας όλα όσα χρειάζονται για την ορνιθολογία και την αναπαραγωγή της.

Η λειτουργικότητα και ο σχεδιασμός είναι οι στόχοι μας: η σχολαστική παρατήρηση στη φύση των συνήθων των ζώων και η αλληλεπίδραση με τους ειδικούς έχουν δημιουργήσει μια μοναδική και πλήρη συλλογή, πλούσια σε περιεχόμενο που εκτιμάται σε όλο τον κόσμο.

Τα πάντα παράγονται και αποθηκεύονται εξ ολοκλήρου στο κεντρικό εργοστάσιο για να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών μας. Όλα τα άρθρα του καταλόγου είναι πάντα διαθέσιμα άμεσα και για μεγάλες ποσότητες.

Ο σεβασμός για την ευημερία των ζώων ολοκληρώνει την αποστολή μας, καθιστώντας πάντα πιο άνετους χώρους βιότοπων πουλιών και χρησιμοποιώντας μόνο μη τοξικές πρώτες ύλες πλήρως ανακυκλώσιμες με επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες που φέρουν το σήμα μας.

STA είκοσι χρόνια ιστορίας συνεχούς ανάπτυξης.

Βλέπετε 1–12 από 54 αποτελέσματα

S.T.A. ΛΑΒΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΓΑ ΠΤΗΝΩΝ

2.00
Πλαστική λαβίδα για το χειρισμό των αυγών καναρινιών, μικρών και μεγάλων παπαγάλων, καθώς και όλων των ωδικών πουλιών. Με την ειδική λαβίδα αποφεύγουμε τον κίνδυνο να σπάσουν από λάθος χειρισμό. Βοηθάει στην απομάκρυνση των αυγών με σκοπό την οωσκόπηση ή το καθάρισμα της φωλιάς.

STA ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 100ml

0.90
Ποτίστρα ωδικών πτηνών με διάφανη βάση σιλικόνης για μεγαλύτερη αντοχή. Χωρητικότητα 100ml.

S.T.A. ΘΗΚΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ / ΥΛΙΚΟ ΦΩΛΙΑΣ 9x3x6cm

0.85
Χάρη σε αυτό το αξεσουάρ για τα πτηνά  θα είναι πάντοτε σε θέση να επωφεληθούν από τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά και την ευκαιρία να χτίσουν την ιδανική φωλιά. Διαστάσεις:  9 x 3 x 6 cm

S.T.A. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΓΙΑ ΥΛΙΚΟ ΦΩΛΙΑΣ 7.5cm

1.40
Πλαστικό καλαθάκι για υλικό φωλίας. Έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί το υλικό της φωλιάς. Μπορεί να κρεμαστεί μέσα ή έξω από τα κλουβιά. Σε 3 χρώματα : Πράσινο, Κίτρινο και Άσπρο.

S.T.A. ΑΥΓΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

0.29
Ψεύτικα πλαστικά αυγά καναρινιών, χρήσιμα κατά τη διάρκεια της περιόδου αναπαραγωγής. Επίσης βοηθάνε τα πουλιά να μην σπάνε τα αυγά τους.

S.T.A. ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ

8.90
Πλαστική πινακίδα προειδοποίησης  ''ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ'' Προειδοποιητική πινακίδα που προειδοποιεί για την ύπαρξη Σκύλου στον χώρο σας.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΑΪΣΤΡΑ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ 30-50cm

3.904.80
Ταΐστρα για κοτόπουλα με κουμπωτό καπάκι και χωρίσματα. Διαστάσεις: 30cm, 40cm, 50cm

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΑΪΣΤΡΑ 1,5kg – 22kg

8.5028.30
Αυτόματη ταΐστρα με λαβή μεταφοράς στο 1,5kg. Αυτόματη ταΐστρα με πόδια στα 5kg, 10kg, 12kg και 22kg. Χωρητικότητα: 1.5kg, 5kg, 10kg, 12kg και 22kg.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΑΪΣΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ 50cm-75cm

7.308.40
Ταΐστρα πλαστική με συρόμενη σχάρα. Διαστάσεις: 50cm και 75cm

S.T.A. ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ-ΡΟΔΑ ΓΙΑ ΧΑΜΣΤΕΡ 20x12x14.5cm

1.99
Το κατοικίδιο σας θα είναι σε θέση ασκείται, σημαντικό για την καλή του υγεία, αποφεύγοντας παράλληλα τις βαρετές στιγμές. Διαστάσεις : 20 x 12 x 14.5 cm

S.T.A. ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΧΑΜΣΤΕΡ 11x9x13.5cm

2.99
Παιχνίδι για χάμστερ, άριστης ποιότητας που συμβάλει στην υψηλή ποιότητα διαβίωσης για τα μικρά τρωκτικά σαν τα χάμστερ. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους κλουβιών.