Η STA Solution Srl είναι μια εταιρεία 100% κατασκευασμένη στην Ιταλία, η οποία γεννιέται δημιουργώντας και σχεδιάζοντας όλα όσα χρειάζονται για την ορνιθολογία και την αναπαραγωγή της.

Η λειτουργικότητα και ο σχεδιασμός είναι οι στόχοι μας: η σχολαστική παρατήρηση στη φύση των συνήθων των ζώων και η αλληλεπίδραση με τους ειδικούς έχουν δημιουργήσει μια μοναδική και πλήρη συλλογή, πλούσια σε περιεχόμενο που εκτιμάται σε όλο τον κόσμο.

Τα πάντα παράγονται και αποθηκεύονται εξ ολοκλήρου στο κεντρικό εργοστάσιο για να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών μας. Όλα τα άρθρα του καταλόγου είναι πάντα διαθέσιμα άμεσα και για μεγάλες ποσότητες.

Ο σεβασμός για την ευημερία των ζώων ολοκληρώνει την αποστολή μας, καθιστώντας πάντα πιο άνετους χώρους βιότοπων πουλιών και χρησιμοποιώντας μόνο μη τοξικές πρώτες ύλες πλήρως ανακυκλώσιμες με επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες που φέρουν το σήμα μας.

STA είκοσι χρόνια ιστορίας συνεχούς ανάπτυξης.

Βλέπετε 1–12 από 52 αποτελέσματα

S.T.A. ΛΑΒΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΓΑ ΠΤΗΝΩΝ

2.00
Πλαστική λαβίδα για το χειρισμό των αυγών καναρινιών, μικρών και μεγάλων παπαγάλων, καθώς και όλων των ωδικών πουλιών. Με την ειδική λαβίδα αποφεύγουμε τον κίνδυνο να σπάσουν από λάθος χειρισμό. Βοηθάει στην απομάκρυνση των αυγών με σκοπό την οωσκόπηση ή το καθάρισμα της φωλιάς.

STA MINI SMART ΤΑΪΣΤΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ 10cm

2.80
Η ταΐστρα κατασκευάζετε ώστε να τοποθετείται στην εσωτερική μεριά του κλουβιού. Με τη βοήθεια των ειδικών βάσεων στήριξης στο μπροστινό και πίσω μέρος. Διαστάσεις : 10 x 5 x 4.5 cm

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΤΑΪΣΤΡΑ 10cm

2.90
Η ταΐστρα είναι κατασκευασμένη ώστε να τοποθετείται στην εσωτερική μεριά του κλουβιού με τη βοήθεια των ειδικών βάσεων στήριξης στο μπροστινό και πίσω μέρος. Είναι κατασκευασμένη από διαφανές ανθεκτικό υλικό και η χωρητικότητά της είναι περίπου 100γρ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΤΑΪΣΤΡΑ 20cm

4.90
Η ταΐστρα είναι κατασκευασμένη ώστε να τοποθετείται και στην εσωτερική μεριά του κλουβιού με τη βοήθεια των ειδικών βάσεων στήριξης στο μπροστινό και πίσω μέρος. Είναι κατασκευασμένη από διαφανές ανθεκτικό υλικό και η χωρητικότητά της είναι περίπου 150γρ.

STA ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 100ml

0.90
Ποτίστρα ωδικών πτηνών με διάφανη βάση σιλικόνης για μεγαλύτερη αντοχή. Χωρητικότητα 100ml.

STA ΘΗΚΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ 9x3x6cm

0.90
Χάρη σε αυτό το αξεσουάρ για τα πτηνά  θα είναι πάντοτε σε θέση να επωφεληθούν από τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά και την ευκαιρία να χτίσουν την ιδανική φωλιά. Προϊόν συμβατό με όλα τα κλουβιά. Σε 4 χρώματα :  κίτρινο, άσπρο, πράσινο και γαλάζιο με τυχαία επιλογή.

S.T.A. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΓΙΑ ΥΛΙΚΟ ΦΩΛΙΑΣ 7.5cm

1.40
Πλαστικό καλαθάκι για υλικό φωλίας. Έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί το υλικό της φωλιάς. Μπορεί να κρεμαστεί μέσα ή έξω από τα κλουβιά. Σε 3 χρώματα : Πράσινο, Κίτρινο και Άσπρο.

S.T.A. ΑΥΓΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

0.29
Ψεύτικα πλαστικά αυγά καναρινιών, χρήσιμα κατά τη διάρκεια της περιόδου αναπαραγωγής. Επίσης βοηθάνε τα πουλιά να μην σπάνε τα αυγά τους.

S.T.A. ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ

8.90
Πλαστική πινακίδα προειδοποίησης  ''ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ'' Προειδοποιητική πινακίδα που προειδοποιεί για την ύπαρξη Σκύλου στον χώρο σας.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΑΪΣΤΡΑ 1,5kg – 22kg

8.5028.30
Αυτόματη ταΐστρα με λαβή μεταφοράς στο 1,5kg. Αυτόματη ταΐστρα με πόδια στα 5kg, 10kg, 12kg και 22kg. Χωρητικότητα: 1.5kg, 5kg, 10kg, 12kg και 22kg.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΑΪΣΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ 50cm-75cm

7.308.40
Ταΐστρα πλαστική με συρόμενη σχάρα. Διαστάσεις: 50cm και 75cm