Η Nuthya ανήκει στην Nugape το οποίο είναι ένα εργοστάσειο… Ο Nugape ξεκίνησε την πορεία του ως κατασκευαστής τροφών για κατοικίδια ζώα το 2004, καθιστώντας το πρώτο εργοστάσιο στη Γαλικία που ειδικεύεται στην παραγωγή τροφίμων για σκύλους και γάτες.

Με τα χρόνια, το εργοστάσιο που βρίσκεται στην Pontevedra έχει ενσωματώσει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες σε όλη τη διαδικασία παραγωγής του. Μαζί με μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία, κατορθώσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτητικές διατροφικές ανάγκες των κατοικίδιων ζώων σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η ποιότητα είναι η φιλοσοφία μας και αντικατοπτρίζεται σε όλα τα προϊόντα μας και στη σταθερή μας δέσμευση για το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη.

Ως αναγνώριση αυτής της συνεχιζόμενης εργασίας, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: διεθνής πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συνεχή βελτίωση των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας.

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΠΑΡΑΣ
Nuthya Silice Gel
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Nuthya Silice Gel 3.8lt

6.90
Nuthya Silice Gel σιλικόνη: ένα προϊόν υγιεινής για γάτες όλων των φυλών
  • 100% φυσικό προϊόν.
  • Yψηλή απορροφητικότητα.
  • Άοσμη, δεν περιέχει τοξικά.
  • Αποτρέπει τις δυσάρεστες οσμές.
Σε συσκεσυασίες των: 3.8 lt.
Nuthya Bentonita
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Nuthya Bentonita 4kg

5.90
Nuthya Bentonita: ένα προϊόν υγιεινής για γάτες όλων των φυλών
  • Εξαιρετικά απορροφητικό υλικό.
  • Ιδανικό για την υγιεινή της κάθε γάτας.
  • Άοσμος, δεν περιέχει τοξικά.
Σε συσκεσυασίες των: 4 kg.
Nuthya Premium Grain Free
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Nuthya premium Grain Free 10kg

37.90
Η Nuthya Premium Grain Free είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους. Ειδική για σκύλους που παρουσιάζουν Διατροφικές δυσανεξίες σε ορισμένα σιτηρά ή αλλεργικές αντιδράσεις. Σε συσκευασίες των: 10 kg.
Nuthya Premium Cats
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Nuthya Premium Cats 3kg

11.60
Η Nuthya Premium Cats  είναι μια πλήρης τροφή για γάτες, κάθε ράτσας και ηλικίας. Σε συσκευασίες των: 3 kg.
Nuthya Premium Puppy 
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Nuthya Premium Puppy 3kg

11.60
Η Nuthya Premium Puppy είναι μια πλήρης τροφή για κουτάβια, εγκύους σκύλους και σκύλους που θηλάζουν. Η Nuthya Premium Puppy Προτείνεται για όλες τις ράτσες σκύλων. Σε συσκεσυασίες των: 3 kg.
Nuthya Premium Performance
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Nuthya Premium Performance 12kg

29.80
Η Nuthya Premium Performance είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους με αυξημένη φυσική δραστηριότητα, εγκύους σκύλους και σκύλους με στρες από παρατεταμένη δουλειά. Σε συσκεσυασίες των: 12 kg.

Nuthya premium adult 12kg

30.05
Η Nuthya premium adult είναι μια πλήρης και ισορροπημένη τροφή για ενήλικους σκύλους με φυσιολογική δραστηριότητα. Προτείνεται για όλες τις ράτσες σκύλων. Σε συσκεσυασίες των: 12 kg.