Από το 1955, όταν ιδρύθηκε, η Hagen εξελίχθηκε από μια οικογενειακή εταιρεία στον μεγαλύτερο πολυεθνικό κατασκευαστή και διανομέα προϊόντων για κατοικίδια στον κόσμο.

Η επιχειρηματική τους φιλοσοφία βασίζεται σε ένα απλό και αναλλοίωτο γεγονός: «Τα κατοικίδια δεν είναι μόνο η καρδιά της επιχείρησής μας, είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε στην επιχείρηση». Βασισμένοι σε ένα πλούσιο οικογενειακό ιστορικό πίστης και επιχειρηματικού πνεύματος, οι υπάλληλοι της Hagen είναι κινητήρια δύναμη πίσω από την παγκόσμια επέκταση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Hages είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία πρακτικών και καινοτόμων προϊόντων που ενισχύουν την υγεία και την ευημερία των κατοικίδιων ζώων σε όλο τον κόσμο.

Οι εκτεταμένες έρευνές τους διασφαλίζουν την παραγωγή σχετικών και χρήσιμων προϊόντων για τη φροντίδα των κατοικίδιων και τα αυστηρά πρότυπα παραγωγής εγγυώνται την αποκλειστική χρήση προϊόντων/υλικών υψηλής ποιότητας.

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων θέλουν νέα προϊόντα που παρέχουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων όπως ασφάλεια, αξιοπιστία, αξία, ευκολία, άνεση και ανθεκτικότητα. Εστιάζοντας στη δημιουργία τέτοιων προϊόντων –των προϊόντων που μπορείτε να εμπιστευτείτε– για περισσότερα από 55 χρόνια, η κερδισμένη πίστη και εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.