Το BunnyNature είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από αγάπη για τα ζώα. Στόχος μας ήταν και εξακολουθεί να είναι να παράγουμε την ιδανική υγιεινή τροφή για μικρά θηλαστικά, που να ανταποκρίνεται ακριβώς στα αρχικά τους ενδιαιτήματα και στις ανάγκες των ζώων.

Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

NATURHEU ΧΟΡΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΒΟΤΑΝΑ-ΧΑΜΟΜΗΛΙ 30L

4.90

Ενιαία τροφή για τρωκτικά, όπως χάμστερ, ινδικά χοιρίδια, νάνοι κουνέλια, αρουραίοι, degus, τσιντσιλά, κουνάβια, γερβίλοι και ποντίκια.

Ο σανός χρησιμεύει ως πρόσθετη πηγή ακατέργαστων ινών, προάγει τη φυσική τριβή των δοντιών και πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμος στο ζώο. Ανανεώστε και ξαναγεμίστε καθημερινά.

Σε συσκευασία : 30 λίτρα.

BUNNY ΧΟΡΤΟ FRESH GRASS HAY WITH BLOSSOMS 500gr

6.70
Το Bunny Fresh Grass Hay With Blossoms παρέχει την υψηλότερη ποιότητα με τη μεγαλύτερη ποικιλία φυτών με άνθη. Παρέχει όλα τα μέταλλα, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά.

BUNNY ΧΟΡΤΟ FRESH GRASS HAY 750gr

7.40
Το Bunny Fresh Grass Hay παρέχει την υψηλότερη ποιότητα με τη μεγαλύτερη ποικιλία φυτών. Παρέχει όλα τα μέταλλα, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά.

BUNNY ΧΟΡΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟ 100gr

3.50
Ποικιλία χόρτων που προέρχεται από παρθένα λιβάδια προστασίας της φύσης σε μια εύχρηστη μορφή σνακ. Παρέχει όλα τα μέταλλα, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά.

BUNNY ΧΟΡΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ & ΔΥΟΣΜΟ 100gr

3.50
Ποικιλία χόρτων που συλλέγεται από φυσικά διατηρημένα λιβάδια με φρουτώδη φράουλα και δροσιστικό δυόσμο σε εύχρηστη μορφή σνακ. Παρέχει όλα τα μέταλλα, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά.

BUNNY ΧΟΡΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ ΜΕ ΠΑΣΤΙΝΑΚΙ & ΠΙΠΕΡΙΑ 100gr

3.50
Ποικιλία χόρτων που συλλέγεται από φυσικά διατηρημένα λιβάδια με παστινάκι και πλούσια σε βιταμίνες πιπεριά σε μια εύχρηστη μορφή σνακ. Παρέχει όλα τα μέταλλα, τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά.

BUNNY ΧΟΡΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ 100gr

3.50
Ποικιλία χόρτων που προέρχεται από παρθένα λιβάδια προστασίας της φύσης με ιπποφαές πλούσιο σε βιταμίνες σε μια εύχρηστη μορφή σνακ.

BUNNY ΧΟΡΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ ΜΕ ΗΛΙΑΝΘΟ & ΜΟΛΟΧΑ 100gr

3.50
Ποικιλία χόρτων που συλλέγεται από φυσικά διατηρημένα λιβάδια με λαμπερά πέταλα ηλίανθου, τρυφερά και ήπια πέταλα μολόχας σε εύχρηστη μορφή σνακ.

BUNNYNATURE CRISPY SNACK ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ 30gr

3.90
Τραγανό και νόστιμο σνακ για τρωκτικά με καρότο. Ιδανική λιχουδιά επιβράβευσης και εκπαίδευσης.

PREMIUM SPAN NATUR ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ PELLET 10lt/6Kg

7.50
Το Premium Span είναι ένα καθαρό φυσικό προϊόν κατασκευασμένο από συμπιεσμένες ίνες ξύλου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπόστρωμα σε τουαλέτα γάτας, κλουβί τρωκτικών ή πτηνών.